Menukort (á la carte) – i Restaurant Noden, Scandic Jacob Gade

  1. Her giver vi dig muligheden for selv at sammensætte din egen menu efter nedenstående lækre udvalg!
  2. Husk at bestille bord og mad (fra á la carte-udvalget) hos Scandic Jacob Gade på jacobgade@scandichotels.com eller på tlf. 7670 0000
  3. Alle bestillinger skal vi have modtaget senest kl. 14.00 dagen før forestillingen
  4. Ved bestillingen bliver der automatisk reserveret et bord til jer i Restaurant Noden, som I har til rådighed i 2 timer før forestillingens start

Á la carte

Forretter

Carpaccio af bæredygtigt færøsk laks
Appelsin og sprøde salater
Kr. 95,-

Vesterhavskrappe
Hummerbisque, syltet fennikel og urteolie
Kr. 95,-

Confiteret and i Vol-au-vent
Grønkål, saltede mandler og citruscreme
Kr. 95,-

Hovedretter

Havtaskehale fra Strandby Fisk
Brunet smør, syltet løg og røget kartoffel
Kr. 225,-

Braiserede ungkvægkæber i egen sky
Rodfrugtepuré og vinterkål
Kr. 185,-

Langtidsstegt bryst af Dansk gris
Rosenkål, glaserede rødbeder og æblesky
Kr. 165,-

Tortellini med kikærter
Spinat, butternutsquash vendt i urte/appelsin olie og valnødder
Kr. 119,-

Jordskokkesymfoni
Bagt selleri, grønkål, skorzonerrod og hasselnød
Kr. 119,-

Klassisk Wienerschnitzel
Dansk kalv, pommes sautées, skysauce, ærter, citron, kapers, peberrod og ansjos
Kr. 209,-

225 grams steak af filet af dansk fritgående Angus kvæg
Serveret med sæsonens grøntsager, dagens kartoffel og rødvinssauce
Kr. 239,-

Desserter

Sticky Toffee pudding
Med vaniljeparfait
Kr. 75,-

Gateau Marcel
Med amarenakirsebær-parfait
Kr. 75,-

Is med havtorn
Hyben, anisgelé og kørvel
Kr. 75,-