Rock i Byparken Tapas ”to-go”

KUN 149,- pr. person

Bestil spisning

  • Torskesalat af ristet torsk med kapers og panchetta
  • Serranoskinke med trøffelmayo og syltede peber
  • Chorizo med cremet hummus og syltede rødder
  • Kold kartoffeltortilla med bagte tomater og pesto
  • Økologisk fetaost med saltkrystaller. Serveres med oliven
  • Brownie med hindbær og hvid chokolade
  • Hertil hjemmebagt surdejsbrød og øko smør

Maden serveres i to-go bokse som afhentes ved spiseteltet i Byparken i tidsrummet 17-19.30. Der er mulighed for at spise ved de overdækkede borde eller på græsset i Byparken.

Bemærk: For adgang til koncertområdet skal du fremvise både en 1) spisebillet til Tapas ”to-go” og 2) en gyldig koncertbillet (enkeltdags-/partoutbillet).

Rock i Byparken Buffet

KUN 195,- pr. person.

Bestil spisning

  • Rulle af rødspætte med krydret dressing og brøndkarse
  • Gravad okse af dansk fritgående Angus med syltet kartoffel og rygeost
  • Skinke med rapsoliemayonnaise og syltede løg
  • Hjertesalat vendt med cæsardressing og brødcroutoner
  • Agurk, rødløg og oliven salat vendt med sesam
  • Rødvinsbraiseret unghane med champignon og perleløg
  • Oksebøffer med løg
  • Bagt torsk med smør, grønt og urter
  • 3 slags oste med tilbehør
  • Chokoladebrownie med gele
  • Hjemmelavet brød

Buffeten nydes i Jacob Gade Salen, hvor der er dækket op ved lange borde med mulighed for udsigt over koncertpladsen.
Spisning finder sted i tidsrummet 17.-19.30, hvorefter Jacob Gade Salen venligt tømmes for gæster.

Bemærk: For adgang til Jacob Gade Salen skal du fremvise både en 1) spisebillet til Rock i Byparken Buffét og 2) en gyldig koncertbillet (enkeltdags-/partoutbillet).

Rock i Byparken helaften i Restaurant Noden

2 retter: 225,- pr. person. Forret og hovedret
3 retter: 250,- pr. person.
Forret, hovedret og dessert
4 retter: 295,- pr. person.
Forret, hovedret, efterret og dessert

Bestil spisning

  • Forret: Varmrøget laks med frisk ost
  • Hovedret: Vikingeben vendt i ristede hasselnødder og karse, brændt løg, pommes anna med timian
  • Efterret: Münster, rødkitost samt potkäse, pære og hyben chutney, qumquats og ristet rugbrød
  • Dessert: Jordbær i flere afskygninger

Maden nydes i Restaurant Noden fra kl. 17, med mulighed for udsigt over koncertpladsen. Der er på dagen mulighed for at tilkøbe tilpasset vinmenu.

Bemærk: For adgang til Restaurant Noden skal du fremvise både en 1) spisebillet til Rock i Byparken Menu og 2) en gyldig koncertbillet (enkeltdags-/partoutbillet).