• Art Tech Tuesday #6
 • Gratis livestream
 • Dato 3.
  August
  2021
 • Tid 15.00
 • Sted Livestream
 • Genre Gratis, Streaming, Talk
 • Varighed Ca. 1 time

Art Tech Tuesday #6

Se Art Tech Tuesday og få nyeste viden fra førende eksperter

Gå ikke glip af nyeste viden inden for e-art, når Christiane Vejlø styrer de spændende talks, dialoger, interviews mv. med de førende eksperter på området. Vi lover dig de åbner dine øjne for nye muligheder, nye udfordringer og nye perspektiver. Så glæd dig til spændende udsendelser/streams i krydsfeltet mellem erhverv, kultur og etik – samt samspillet mellem disse.

Der afholdes 10 arrangementer om året, hver den 1. tirsdag i måneden kl. 15, som livestreames gratis via nedenstående link

Vi opdaterer arrangementssiden løbende, når programmet for udsendelserne er klar. Husk også at følge os på SoMe: LinkedIn & Facebook

Arrangementet streames gratis på dette link

NB: På samme link kan du også tilgå alle tidligere streamede Art Tech Tuesday arrangementer.

Human & Tech: Kreativ par-dans eller magtkamp?
Samspillet og sammensmeltningen mellem menneske og maskine er i fokus. Hvornår bruger vi værktøjet og hvornår er vi værktøjet? Er maskiner og algoritmer os overlegne – eller kan vi mennesker noget særligt? Er der udsigt til store magtkampe eller tættere og tættere kreativ par-dans?

Denne gang kaster vi os over både de kreative potentialer og de reelle begrænsninger. Samtidig diskuterer vi menneskelig kontra algoritmisk kreativitet, hvorfor det er fedt at være “kentauer” og vigtigheden af sociel intelligens!

Tirsdag den 6. juli kan du møde Peter Svarre, Thomas Bolander, Andreas Refsgaard og som altid er Christiane Vejlø vært.

Peter Svarre er optaget af, hvad sker der, når teknologi rammer mennesker. Det har han beskæftiget sig med i snart 25 år. Han er uddannet i Statskundskab, men har arbejdet i teknologiens rødglødende maskinrum det meste af sit arbejdsliv. Dvs. lavet brugervenlighedstest, bygget hjemmesider, rådgivet om sociale medier, skrevet bøger og holdt foredrag om alt fra kunstig intelligens til arbejdsglæde i moderne virksomheder med at og overleve i en digital verden.

Thomas Bolander er professor ved DTU Compute, med fokus på kunstig intelligens. Særligt handler hans forskning om, at man kan udvikle AI-systemer, der kan navigere i sociale sammenhænge. Han sidder i flere kommissioner, ekspertpaneler og bestyrelser, bl.a. TechDK kommissionen. Han er fire gange blevet nomineret til årets underviser og har også modtaget H.C. Ørsted Medaljen for forskningsformidling.

Andreas Refsgaard er kunstner, kreativ koder med base i København. Han arbejder i krydsfeltet mellem kunst- og interaktionsdesign – hvor han bruger algoritmer, kodning og maskinlæring til at udforske de kreative potentialer i nye digitale teknologier.

Christiane Vejlø er fast facilitator på alle 10 arrangementer, som sørger for at styre debatten efterfølgende. Hun er en af de førende digitale trendanalytikere, radiovært og foredragsholder med ekspertise i teknologi og den digitale fremtid.

Med Art Tech Tuesday ønsker vi at fremme en bevægelse, som er åben, nysgerrig og spørgende. Hvor det ikke handler om at finde løsning og svar, men om at gøre verden større.

Arrangementerne er et samarbejde mellem: DANDY Business Park AI Innovation House, Vejle Museerne, Vejle Musikteater og Vejle Kommune.

 

 • Del siden: