Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert

 • Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert
 • Dato 12.
  Februar
  2022
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 215 - 390 kr.
 • Genre Éner-plads - spar 50 %, Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 1 time og 50 minutter inkl. pause

Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert

Oplev en unik hyldestkoncert for hele Danmarks komponist: Bent Fabricius-Bjerre!

Du kommer til at opleve en perlerække af musik fra Bent Fabricius-Bjerres lange og indholdsrige virke – der bliver både plads til de mest kendte og elskede melodier, samt de mere ukendte skatte.

Musikken leveres af Bent Fabricius-Bjerres nærmeste musikalske venner – herunder bl.a. Eddie Skoller, Trine Pallesen, Mathias Heise og LiveStrings. Alle medvirkende har gennem årene været tæt på den store komponist og har arbejdet sammen med ham frem til hans død.

Nu er de gået sammen i en fælles hyldest til den store komponist, hvor de fremfører hans flotte bagkatalog og fortæller dejlige og varme historier. Du kommer helt tæt på hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre!

Medvirkende

Eddie Skoller – Bent Fabricius-Bjerres bedste ven, som vil synge numre live og fortælle historier om deres livslange venskab.

Trine Pallesen – Har turneret med Bent Fabricuis-Bjerre og orkestret ’De Græd’ siden 2009. Trine Pallesen synger selv sange og sørger for at binde det hele sammen med små historier fra deres mangeårige musikalske venskab.

Mathias Heise – Mundharpespiller, der betragtes som et af de største danske jazz-talenter herhjemme med bl.a. titlen som Verdensmester i 2013.

LiveStrings – strygekvartetten, der sammen med Bent Fabricius-Bjerre udgav det anmelderroste album ’Natsværmeri’ (2018), som indeholder de største af Bent Fabricius-Bjerres melodier, herunder ’Forelsket i København’, ’Norwegian Sunset’, ’Matador’, ’Blinkende Lygter’ m.fl. Sammen spillede de en række udsolgte koncerter i koncertsale landet over i 2018 og 2019.

Nicolai Kornerup – Pianist, producer og komponist, som arbejdede med Bent Fabricius-Bjerre op til hans død med albummet ’Natsværmeri’ og filmen ’Kollision’.

David Springborg – Guitarist fra orkestret ’De Græd’, som er det charmende lille orkester, Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 90’erne for alvor tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter.

Matthias Petri – Kontrabassist og et af de helt store talenter fra den yngre generation af danske jazzmusikere, der binder det hele sammen med sit bundmusikalske og humørfyldte spil.

 • Del siden: