Bobo Moreno & The Soul Shakers - Vejle Musikteater

Bobo Moreno & The Soul Shakers

 • Bobo Moreno & The Soul Shakers
 • Dato 7.
  Marts
  2024
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 260 kr.
 • Genre Koncert

Legendariske Bobo Moreno samler stjernehold af danske top-musikere i Vejle Musikteater

Nu kan du opleve legendariske Bobo Moreno i en skøn koncert i Vejle Musikteater, hvor der er garanti for musik fra øverste hylde. Han kan begejstre et hvilket som helst publikum med sin fantastiske alsidige stemme. Med på scenen har han et fantastisk hold af professionelle stjernemusikere fra den danske musikscene.

Bobo Moreno har siden slutningen af 1980’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange. Du har kunne opleve ham i diverse musik- og underholdningsshows i tv, og han har arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D og Birthe Kjær. 

Kjeld Lauritsen spiller på det store hammondorgel med roterende lesliehøjtaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld har udgivet albums i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker. Uffe Steen spiller blandt andet i Shades Of Blue og Grarup Allstars.

Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene. Hans eminente teknik og store kendskab til mange stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Hans groovy trommespil høres blandt andet i samspil med Uffe Steen i Grarup Allstars.

 • Del siden: