Chris MacDonald

 • Chris MacDonald
 • Dato 1.
  September
  2022
 • Tid 19.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 339 - 389 kr.
 • Genre Foredrag
 • Arrangør Tikko

Chris MacDonald

Oplev et underholdende og inspirerende foredrag med Chris Macdonald i Vejle Musikteater. Med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration og solid videnskab, vil han stille skarpt på de fundamentale behov i livet. De er nemlig ikke til forhandling, hvis du vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel. To ord, og koncepter, som ikke må ende med at blive sat i skammekrogen.

”Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt.”

Vil du med “op ad bakke” med Chris Macdonald i Vejle Musikteater?

Glæd dig til et fantastisk foredrag med Chris Macdonald i Vejle Musikteater, hvor han sætter spot på vigtige livs-spørgsmål, som fx: Om det er nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre her i livet? Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost, eller putte ingefær i ørerne? Skal du lægge mobilen fra dig, eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du stå fast, eller udvikle dig for ikke at gro fast?

Chris synes, at det er relevante og sjove spørgsmål. Det er måske første gang i klodens 600 millioners eksistens, at nogen art har haft så meget overskud i hverdagen, som vi har nu, at vi fx har overskud til bruge tid på om vi skal vælge spelt eller soya!

Så vi er altså, på trods af klimakriser og alt andet, egentlig ret godt kørende som art:-)

Vi er faktisk så godt kørende, på nogle områder, at det paradoksalt nok er blevet op ad bakke, at få dækket vores fundamentale behov som mennesker, for at vi kan trives.

Om Chris Macdonald

Chris MacDonald er uddannet humanfysiolog og er samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere. Han er kontant på farten og udvikler hele tiden sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Du får derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse, og masser af videnskabelig input fra øverste hylde.

 • Del siden: