Comedy Ballroom

 • Comedy Ballroom
 • Dato 27.
  September
  2024
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Priser 380 - 435 kr.
 • Genre Stand-up
 • Arrangør Freshman

Gå ikke glip af seks af landets bedste komikere når Nikolaj Stokholm, Mark le Fêvre, r8Dio (Brian Lykke og Kasper Nielsen), Victor Lander og Ane Høgsberg kommer til Vejle Musikteater

Comedy er fedt. Comedy BALLROOM er seksdobbelt op på fedt. Seks komikere i topform indtager scenen, og konceptet er som altid: Hver komiker har en lille halv time. Som en eksamen man gerne vil op til fordi man kan sit kram og gerne vil blære sig. Den ansporer komikerne til at levere deres ypperste.

Og som med de foregående års udsolgte shows kan vi godt garantere, at det bliver ypperligt. Du går med garanti hjem fra showet med krampe i lattermusklerne efter at have været udsat for underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.

Nikolaj Stokholm (Læs mere)

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks allerstørste komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin. Nikolaj Stokholm stiller drillende spørgsmålstegn ved livets normaliteter og jokesne bliver leveret med en sådan sikkerhed og tempo, at publikum aldrig får tid til at kede sig. Hans energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve cremen af dansk comedy. Skynd dig at købe din billet nu.

Mark le Fêvre (Læs mere)

Du kender ham fra TV-succesen Stormester, hvor han gennem flere sæsoner har givet den som underspillet quizshow-assistent. Mark le Fêvre har haft sin fortjente plads i dansk komiks superliga siden hans nominering som ‘Årets Komiker’ i 2019 ved ZULU Comedy Galla. Efterfølgende har du set ham optræde for udsolgt sale med hans to anmelderroste one-man shows ‘Bøvl’ og ‘Heldig’ med standup, der tager udgangspunkt i mødet med voksenlivet. Det er humor nord for bæltestedet med komisk fortvivlelse over dagligdagsscener.

r8Dio (Læs mere)

Er det ikke dem fra…? Jo, det er det. Du kender Brian Lykke og Kasper Nielsen fra Krysters Kartel, Live fra
Bremen og Guru. Siden coronanedlukningerne i 2020, har de haft stor succes med r8Dio – Danmarks nye high level snakke-sludre-taleradio i gulvhøjde med lytterne, hvor især den prisvindende podcastserie ”Undskyld vi roder” om en fiktiv lokalradiostation i Skuldborg, hvor alting sejler, har fået stor succes. Impro-fænomenet r8Dio vil gerne ses som den nye dreng/pige/person i klassen, der bringer ny transformationsmæssighed ind i dansk radio og podcastkultur.

Victor Lander (Læs mere)

Allerede som 13-årig fik Victor en opvarmningstjans for Anders Matthesen ved frygtløst og aldeles uimponeret at snige sig ind backstage og byde sig til. Og som det ofte sker, når man tør stikke snotten frem og bevæge sig ud af sin comfort zone, så endte det i stor succes. Risskov-drengen har siden haft en kometkarriere på både TV og som standupper. Hans drengede charme har landet ham værtsroller i børneprogrammer på bl.a. DR Ultra, Ramasjang og LEGO Masters. Han har deltaget i, og vundet, Stormester, og så har han fået danskernes til at dø af grin i utallige panel- og comedy-programmer i fjernsynet. Victor har med sit one-man show ‘Weekend’ turneret landet rundt for fulde huse.

Ane Høgsberg (Læs mere)

Ane Høgsberg har nok ikke en tilværelse, der er sjovere end så mange andres, men hendes selvironi, skarpe jokes og komiske timing, gør det umuligt ikke at grine både af og med Ane. Anes jokes tager udgangspunkt i det hverdagsliv vi alle kender og som godt kan trænge til at blive rusket lidt op i engang imellem. Hun er ikke bange for at udlevere sig selv eller sin egen utilstrækkelighed alt sammen for at publikum kan læne sig tilbage og grinende glæde sig over, at det ikke er deres liv hun beskriver. Som spirende komiker vandt hun i 2016 Zulu Comedy Gallas Talentpris og lige siden har hun bevist, hvorfor titlen blev hendes. Når hun ikke har travlt på de danske standup-scener, arbejder hun som konferencier, tv-vært, forfatter og podcaster – alt sammen med humoren som motor.

 • Del siden: