• Comedy Festival: JGS-pakke (12.-14. sep.)
  • Dato 12. - 14. september 2019
  • Tid Kl. 20.00, 17.00 og 15.00
  • Sted Vejle Musikteater - Jacob Gade Salen
  • Billetpris 280 kr.
  • Genre Comedy Festival, Stand-up
  • Arrangør Vejle Musikteater

Comedy Festival: JGS-pakke (12.-14. sep.)

Fremadstormende talenter indtager Jacob Gade Salen

Program torsdag den 12. september
Kl. 20.00: Open Mike (Jacob Gade Salen)

Program fredag den 13. september
Kl. 17.00: Talenterne (Jacob Gade Salen)
Kl. 20.00: SVIN&GRIN – (Stegt flæsk kan tilkøbes for 120,-) (Jacob Gade Salen)

Program lørdag den 14. september
Kl. 15.00: Nørderne (Jacob Gade Salen)
Kl. 17.00: Mikkel Klint Thorius, Phillip Devantier og Simon Tang (Jacob Gade Salen)

Open Mike
Hvad er en comedy festival uden en Open Mike? Glæd dig til 9 forskellige komikere der kan være alt fra superstjerner til debutanter, der er klar til at teste nyt materiale af.

Talenterne
Talenterne består af tre af de uopdagede komikere, som har talentet til at gå hele vejen. Olav Lundsgaard, Peter Dahl og Niels Nørkjær serverer knivskarpe jokes med hvert deres take. Selvom du måske aldrig har set de tre komikere på scenen er det bare et spørgsmål om tid, før de har skabt sig et navn blandt det danske stand-up-publikum.

SVIN&GRIN
SVIN&GRIN er stand-up på en ny og anderledes måde, hvor man kan spise sig mæt i det mest danske måltid, der findes, inden man skal møde tre fremadstormende stand up-stjerner.

Nørderne
Hvad får du, når du blander nørderi og stand-up? Jo, du får Nørderne. De tre fantastiske sjove komikere, Niels Forsberg, Mads Brynnum og Morden May har alle det til fælles, at de er store nørder. Nørderne laver jokes om alt det, der er nørdet. Det kan være superhelte, Star Wars, computerspil, zombier og meget mere.

Mikkel Klint Thorius, Phillip Devantier og Simon Tang
Når vi får besøg af disse tre sjove herre, får publikum et indblik i noget af det bedste fra den danske comedyscene. Mikkel Klint Thorius har i løbet af de seneste år, været et af de helt store navne i Danmark, hvor han også er aktuel med showet Hvid Skyld. Phillip Devantier er den regerende Danmarkmester i Stand-up der indrage publikum i sin hverdag. Den sidste komiker i showet er Simon Tang, og han har i den seneste tid været rundt i det danske rige med Phillip Devantier efter han blev nr. 3 ved DM i Stand-up 2018.

  • Del siden: