• Comedy Festival: Partoutbillet (12.-14. sep.)
  • Dato 12. - 14. september 2019
  • Tid Kl. 18.00 og 15.00
  • Sted Vejle Musikteater
  • Billetpriser 395 - 695 kr.
  • Genre Comedy Festival, Stand-up
  • Arrangør Vejle Musikteater

Comedy Festival: Partoutbillet (12.-14. sep.)

Kom til Vejles første Comedy Festival med en partoutbillet fra KUN 395,-

Til september kan Vejle Musikteater i samarbejde med Henrik Rothenbücher & Rasmus Simmelkjær præsentere Vejles første Comedy Festival. Glæd dig til tre dage, hvor du kan se intet mindre end 10 forskellige Comedy Shows. Der er Impro-comedy og Late Night Comedy, hvor festivalstemningen i den grad kan mærkes! Derudover er der et par klassiske shows med nogle af de sjoveste komikere i Danmark, ligesom der også er håndplukket et par talenter, der i den grad er på vej fremad på comedy-scenen.

Program torsdag den 12. september
Kl. 18.00: UHA! Impro Comedy (Store Sal)
Kl. 20.00: Open Mike (Jacob Gade Salen)

Program fredag den 13. september
Kl. 15.00: Conrad Molden & Friends – expatshow in english (Jacob Gade Salen)
Kl. 17.00: Talenterne med Jes Busk (Jacob Gade Salen)
Kl. 20.00: SVIN&GRIN – (Stegt flæsk kan tilkøbes for 120,-) (Jacob Gade Salen)
Kl. 22.00: Late Night Comedy med Victor Lander (Store Sal)

Program lørdag den 14. september
Kl. 15.00: Nørderne (Jacob Gade Salen)
Kl. 17.00: Mikkel Klint Thorius, Phillip Devantier og Simon Tang (Jacob Gade Salen)
Kl. 19.00: Daniel Lill & Mahamad Habane (Store Sal)
Kl. 21.00: Comedy Galla (Store Sal)

UHA! Impro Comedy
UHA! leverer Impro Comedy i højt tempo, skabt i nuet ud fra publikums input i et virvar af sketches. Glæd dig til, at opleve DM-vinderne i Impro Stand-up fra 2018.

Open Mike
Hvad er en comedy festival uden en Open Mike? Glæd dig til 9 forskellige komikere der kan være alt fra superstjerner til debutanter, der er klar til at teste nyt materiale af.

Conrad Molden & Friends – expatshow in english
Conrad Molden er en engelsk komiker, der har boet i Aarhus siden 2012. Han kigger på den danske kultur gennem engelske øjne: sjove, betænksomme og vittige observationer med et tvist. Han studerer sprog og ordspil med et hylende morsomt syn på Danmarks dejlig-kultur.

Conrad Molden is an English comedian who has lived in Aarhus since 2012. He looks at Danish culture and life through English-eyes: funny, thoughtful and witty observations with a twist. He examines language and wordplay with hilarious looks at Danmark’s dejlig culture.

Talenterne
Talenterne består af tre af de uopdagede komikere, som har talentet til at gå hele vejen. Olav Lundsgaard, Peter Dahl og Niels Nørkjær serverer knivskarpe jokes med hvert deres take. Selvom du måske aldrig har set de tre komikere på scenen er det bare et spørgsmål om tid, før de har skabt sig et navn blandt det danske stand-up-publikum.

SVIN&GRIN
SVIN&GRIN er stand-up på en ny og anderledes måde, hvor man kan spise sig mæt i det mest danske måltid, der findes, inden man skal møde tre fremadstormende stand up-stjerner.

Late Night Comedy med Victor Lander
Denne sene udgave viser en helt ny afslappet side af stand-up, hvor det bliver kombineret med en masse øl. Under Late Night Comedy får du en rigtig ”festivaloplevelse” når Victor Lander guider dig igennem en sjov aften, hvor han præsenterer flere komikere. 

Nørderne
Hvad får du, når du blander nørderi og stand-up? Jo, du får Nørderne. De tre fantastiske sjove komikere, Niels Forsberg, Mads Brynnum og Morden May har alle det til fælles, at de er store nørder. Nørderne laver jokes om alt det, der er nørdet. Det kan være superhelte, Star Wars, computerspil, zombier og meget mere.

Mikkel Klint Thorius, Phillip Devantier og Simon Tang
Når vi får besøg af disse tre sjove herre, får publikum et indblik i noget af det bedste fra den danske comedyscene. Mikkel Klint Thorius har i løbet af de seneste år, været et af de helt store navne i Danmark, hvor han også er aktuel med showet Hvid Skyld. Phillip Devantier er den regerende Danmarkmester i Stand-up der indrage publikum i sin hverdag. Den sidste komiker i showet er Simon Tang, og han har i den seneste tid været rundt i det danske rige med Phillip Devantier efter han blev nr. 3 ved DM i Stand-up 2018.

Daniel Lill & Mahamad Habane
Der er store forventninger til de to komikere der begge har haft deres solide gennembrud. Når de to går på scenen er det modsætningerne der mødes. Daniel Lill er en rutineret og utroligt tilstedeværende jysk komiker mens Mahamad Habane formår at bruge humoren til at nedbryde tabuer og dykke ned lige der, hvor de fleste danskere tøver med at bevæge sig hen.

Comedy Galla
Vejle Comedy Festival afsluttes med manér, når Ruben Søltoft, Linda P, Jacob Tårnhøj, Per Sodemann og Lars Dons lukker og slukker for Vejles første Comedy Festival. Der er sikret et line-up, der byder på nogle af de største stjerner indenfor dansk stand-up krydret med nogle af de komikere, der er på vej frem i spotlyset.

  • Del siden: