Danmarks Største Konfirmationsevent

 • Danmarks Største Konfirmationsevent
 • Dato 16.
  Oktober
  2022
 • Tid 12.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 109 - 209 kr.
 • Genre Show
 • Arrangør Panayotis
 • Varighed Ca. 1 time - ingen pause

Danmarks Største Konfirmationsevent

Kom til Danmarks Største Konfirmationsmodeshow- og messe i Vejle Musikteater

Gæstes af Lasse Skriver fra X-factor og influencer Anna Olympia!

Panayotis holder konfirmationsmodeshows for alle 2023 konfirmandinder og deres familier! Her inviteres du til et kæmpe modeshow, hvor du vil blive præsenteret for hele den nye 2023 kollektion!

Dertil vil en masse af Panayotis’ samarbejdspartnere stille op til en stor messe, hvor de medbringer inspiration til alt indenfor konfirmationernes verden. Denne kan du besøge enten før eller efter, du har været til show. Dørene åbnes op til messen en time før showstart.

Samarbejdspartnerne vil blive offentliggjort løbende på deres Instagram: Panayotis_konfirmation.

Det får du med i din billet

Ved alle billettyper er der inkluderet gaderobe, adgang til messen samt en lækker goodiebag til konfirmanden!

Gæsteoptrædener

Helt eksklusivt kommer Lasse Skriver fra X-factor og optræder for jer til modeshowet!

Dertil kommer Panayotis’ influencer og designer Anna Olympia og taler om sin nye konfirmationskjole kollektion Panayotis X Anna Olympia, som er lavet specielt til jer kommende konfirmander!

Kom tæt på med VIP pladser

Vil du have den bedste udsigt til scenen og catwalken, så du kan komme helt tæt på kjolerne? Så køb denne billet! Catwalken går fra scenen og ned til række 5.

VIP kjoleprøvning billetter

Kunne du tænke dig at være en af de første, som prøver Panayotis’ helt nye 2023 kollektion? Så køb denne billet! Den giver nemlig adgang til, at kjolerne kan prøves samme dag.

Denne billet skal kun købes til den kommende konfirmand, som må medbringe 3 personer til kjoleprøvning i Panayotis’ butik den 16. oktober. Ved køb vil I blive kontaktet af Panayotis for at aftale hvilket tidspunkt den 16. oktober.

Prøvningen indeholder: 1 times personlig vejledning af en drømmetyder, som i har helt for jer selv. Dertil champagne til de voksne, saft til de unge samt små konditorkager. Der vil også være vand, the og kaffe.

OBS: Det er kun muligt at prøve kjoler denne dag, hvis man har købt denne billet!

Vil du prøve kjoler en anden dag?

Hvis du vil prøve kjolerne i butikken, har Panayotis åbent for booking af tider til kjoleprøvning i HELE uge 42 og frem! Du skal blot bestille tid her: www.panayotis.dk/book-en-aftale/

 • Del siden: