Danmarks største konfirmationsevent

 • Danmarks største konfirmationsevent
 • Dato 16.
  Oktober -
  16.
  Oktober
  2022
 • Tid 12.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 109 - 209 kr.
 • Genre Show
 • Arrangør Panayotis
 • Varighed Ca. 1 time - ingen pause

Danmarks største konfirmationsevent

Velkommen til Danmarks største konfirmationsmodeshow og -messe i Vejle Musikteater

Mød Lasse Skriver fra X-factor og influencer Anna Olympia!

Panayotis holder konfirmationsmodeshows for alle 2023-konfirmandinder og familier! Du inviteres til et kæmpe modeshow, hvor du helt unikt præsenteres for den nye 2023-kollektion!

Du kan også opleve Panayotis’ samarbejdspartnere på konfirmationsmessen, hvor du kan høste inspiration. Du er velkommen til at besøge messen enten før eller efter showet.

Dørene til messen åbnes en time før showstart.

Samarbejdspartnerne vil blive offentliggjort løbende på deres instagram: Panayotis_konfirmation.

Alt dette får du med i din billet

I alle billettyper er inkluderet gaderobe, adgang til messen samt en lækker goodiebag til konfirmanden!

Læs om de særlige gæsteoptrædener

Helt eksklusivt kommer Lasse Skriver fra X-factor og optræder til modeshowet!

Dertil kommer Panayotis’ influencer og designer Anna Olympia. Hun vil tale om sin nye konfirmationskjole-kollektion Panayotis X Anna Olympia, der er lavet specielt til alle kommende konfirmander!


Køb også billet til VIP-kjoleprøvning d. 16. oktober – der er ledige tider fra kl. 18.00

Kunne du tænke dig, at være en af de første som prøver Panayotis’ helt nye 2023-kollektion? Så køb VIP-kjoleprøvnings-billet, som giver adgang til særlig kjoleprøvning hos Panayotis’. Billetsalget går stærkt og nu er der ledige tider fra kl. 19.00.

Med billetten er den kommende konfirmand velkommen til at medbringe 3 personer til kjoleprøvning i Panayotis’ butik. Efter dit køb af VIP-kjoleprøvning vil du blive kontaktet direkte af Panayotis’ for at aftale prøvetidspunkt.

Det indeholder kjoleprøvningen: 1 times personlig vejledning af en drømmetyder, som du har helt for dig selv. Endvidere serveres champagne til de voksne og saft til de unge samt små konditorkager. Vi har også sørget vand, the og kaffe.

Kan vi få skrevet en tekst på købet af VIP prøvning nu her? Ellers tror jeg i vil opleve, at mange begynder at kontakte jer, for at annullere købet, da de ikke på forhånd er informeret om prøvetidspunktet.

Prøvetidspunkter:

Der er kun tidspunkter tilbage kl. 19-20 nu – vi vil derfor anbefale at vælge show 2, for at have så lidt ventetid som muligt. 

OBS: Det er kun muligt at prøve kjoler denne dag

Vil du prøve kjoler en anden dag?

Hvis du vil prøve kjolerne i Panatotis’-butikken en anden dag, så har Panayotis’ åben for booking af tider til kjoleprøvning i HELE uge 42 og frem! Skynd dig at bestille din tid her: www.panayotis.dk/book-en-aftale/

 • Del siden: