De tre Musketerer

Alexandre Dumas’ klassiske fortælling DE TRE MUSKETERER rummer det hele i Figaros’ fortolkning: intriger, store fægtescener, kærlighed, onde skurke, ædle helte og – ikke mindst – komik.

En for alle, alle for en …. og tre for en tier! 
Efter MESTERSANGERNE PÅ MØLLEGÅRDEN og ELVERHØJ – MEN TONEN ER LAV, har også Vejle for alvor fået øjne og ører op for Figaros originale, dybt professionelle og absurd morsomme stil. I denne ”sværdvægter” af en forestilling opdaterer Figaros og Den Ny Opera DE TRE MUSKETERER med kendte hits fra opera, operette og musical og krydrer den med masser af komik.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, opdager et ondskabsfuldt komplot mod den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid fra skurken Rochefort og den onde spion Milady de Winters rænkespil.

Skrevet i pressen om tidligere Figaros’ forestillinger:

Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater. 
– Nordjyske

Når Figaros tager klassikere under kærlig behandling, bliver resultatet skørt og absurd. Publikum advares da også indledningsvist om, at Figaros forholder sig usædvanligt frit til det originale manuskript og det med ”respektfuld respektløshed”. 
– Kulturtid.dk

Medvirkende
Medvirkende, instruktion, scenografi, lys og kostumer 
Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen
Manuskript Dumas, Kjærulff, Dueholm og Jensen
Foto Figaros

  • Del siden: