DK’s smukkeste julefrokost i Vejle Musikteater

  • DK’s smukkeste julefrokost i Vejle Musikteater
  • Årets julefrokost!
  • Dato Den 2. & 3 december
  • Tid KL. 17.00 - 01.00
  • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
  • Priser 565 - 1185 kr.
  • Genre Det' Jul, Julefrokost, Show

DK’s smukkeste julefrokost i Vejle Musikteater

Velkommen med til Danmarks smukkeste julefrokost i Danmarks smukkeste sal! Den 2. og 3. december. Men skynd dig, for fredag den 2. december er nu udsolgt! Heldigvis er der stadig ledige pladser lørdag den 3. december.

Glæd dig til overdådig julemenú og underholdning

Vi sørger for en lækker julebuffet-menú i den julefortryllede Store Sal, som forvandles med ægte julestemning og juleborde. Den 3. december kan du opleve stand-up med sublime Lasse Rimmer og livemusik med fantastiske The Late Show. Velkommen på dansegulvet og indenfor i Danmarks smukkeste sal!

Du skal glæde dig over, at du kan vælge imellem hele 3 forskellige julepakker og 2 tilkøbsmuligheder. Du køber din julepakke og dit tilkøb under KØB BILLET.

Priser fra KUN 565,- (inkl. gebyr) for lækker julebuffet samt kaffe til dessert & topunderholdning!


Klik her – kontaktinfo. vedr. gruppe- & virksomhedssalg

Du er velkommen til at kontakte Gitte Alberg på giami@vejle.dk eller Tel. +45 7943 2032


Herunder kan du læse mere om de 3 julepakker og om tilkøb

I alle julepakker kan du glæde dig over, at både julebuffet og underholdning indgår.

Julepakker

Klik her – se julepakke 1 – alt i én pakke inkl. fri bar

1.185,- pr. person (inkl. gebyr). Her får du topunderholdning, lækker julebuffet, fri bar m. juleøl og pilsner, to slags cider, husets rød- og hvidvin, sodavand/vand, fire slags Nohrlund drinks samt kaffe til dessert. Bemærk, i denne pakke indgår ikke snaps.

Klik her – se julepakke 2 – alt i én pakke inkl. fri bar (ekskl. Nohrlund drinks)

985,- pr. person (inkl. gebyr). Her får du topunderholdning, lækker julebuffet, juleøl og pilsner, to slags cider, husets rød- og hvidvin, sodavand/vand samt kaffe til dessert. Bemærk, i denne pakke indgår ikke snaps og Nohrlund drinks.

Klik her – se julepakke 3 – næsten alt i én pakke ekskl. fri bar

565,- pr person (inkl. gebyr). Her får du topunderholdning, lækker julebuffet samt kaffe til dessert. Bemærk, i denne pakke indgår ikke fri bar samt snaps og Nohrlund drinks.

Tilkøb

Klik her – se tilkøb drinkskupon

60,- pr. kupon. Frit valg ml. enten én øl, vin, vand eller Nohrlund drink.

Klik her – se tilkøb snaps

350,- kr. Snaps 50 cl.


Lækker Julebuffet

Vores køkkenchef har sammensat en dejlig julebuffet-menú. Han garanterer dig, at du ikke kommer til at gå sulten hjem. Her kan du se den lækre menú:

*Marinerede sild med karrysalat*kryddersild med løg og kapers*koldrøget laks med røræg og purløg*æg og rejer med mayo*tarteletter med kylling*leverpostej med svampe og bacon*helstegt okse med bearnaise og persillekartofler*salatandebryst og hvidkål med appelsin*glaseret skinke med grønlangkål* ribbensteg med rødkål*bønnesalat med appelsinbagte cherrytomater*frisk grønkålssalat med granatæble *oste med løgkompot og kiks*risalamande med kirsebærsauce*

Veganerret kan i øvrigt tilpasses efter ønske.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme enkle ændringer i julebuffet-menúen og den kan variere i forhold til tilgængelige sæsonvarer.

Underholdning den 3. december

Klik her – læs om Lasse Rimmer

Lasse Rimmer har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte allerede i 1993 og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater og film samt TV-vært og radiovært. Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord.
Anmelderne er enige om, at han er “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Desuden er han improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show. Så glæd dig til at opleve Lasse Rimmer futte godt op under årets julefrokost i Vejle Musikteater!

Lasse Rimmer

Klik her – læs om The Late Show

The Late Show er ét af Danmarks bedste festbands, så glæd dig til at indtage dansegulvet i Stores Sal i Vejle Musikteater! Repertoiret består af en opfindsom og frisk blanding af alle hitsene du kender fra 80’erne, de bedste dansenumre fra 60’erne og svedig 70’er-funk, samt fantastiske fortolkninger af de største internationale pop- og rocknumre. Glæd dig til at indtage dansegulvet!

The Late Show

  • Del siden: