Faulty Towers The Dining Experience

  • Faulty Towers The Dining Experience
  • Dato 28.
    november -
    29.
    november
    2025
  • Tid 18.30
  • Sted Vejle Musikteater - Lille Sal - Jacob Gade Salen
  • Pris 645 kr.
  • Genre Show, Stand-up, Teater
  • Arrangør Vejle Musikteater
  • Pladstype Unummererede pladser

Glæd dig til den sjoveste aften i Halløj på Badehotel-universet sammen med Sybil, Manuel og Basil, som genbesøger Vejle Musikteater

Billetprisen er inkl. show og lækker treretters menu


Musikteatret anbefaler: Velegnet som julefrokost for virksomheder/grupper, men alle er velkomne

Vi tør godt love, at sådan har I ikke holdt “julefrokost” før:-)

Vi gentager succesen: Sidst showet besøgte Vejle Musikteater i 2023, blev pladserne nærmest revet væk, så vent ikke for længe! Det er nu du skal tippe chefen, festudvalget, kollegaerne, vennerne…

Du finder kontaktinformation vedr. firma- og gruppesalg længere nede på denne side.

Har du set den sjove teaserfilm….:-)


Gæsterne var vilde med showet sidst det besøgte Vejle Musikteater

“Faulty Towers var et show i verdensklasse…”

“Hylende morsomt arrangement og god mad…”


Ja, glæd dig til at Basil, Manuel og Sybil igen kommer til Vejle – og de har selvfølgelig taget en solid dosis af kaotiske forviklinger med sig. Bedst som du kender det fra Halløj på Badehotellet. Glæd dig til at synke ind i en fantastisk totaloplevelse, som er helt original og interaktiv.

Nærmest alt kan ske i løbet af Faulty Towers the Dining Experience, og du kan godt regne med at det også sker. 70 % af showet er improvisation. Så er du advaret!


Gruppe- og firmasalg – sådan har I ikke holdt “julefrokost” før!

Kontakt: Gitte Alberg på giami@vejle.dk med dine ønsker, så vender hun hurtigst muligt tilbage til dig.

Billetprisen er inkl. en lækker treretters menu. Ekskl. drikkevarer. Showet foregår på engelsk.
I sidder ved hyggelige langborde. Gæster i samme ordre placeres så vidt muligt samlet.


Menu

Forret
Cremet blomkålssuppe med friske timian, ristede græskarkerner & persilleolie. Serveres med brød & smør.

Hovedret
Morkel/karljohan-farseret vagtel på en bund af selleripure, smørstegt vinterkål vendt med hasselnød og citron, Pommes Anna samt en kraftig rødvinssauce.

Dessert
Kærnemælks-panna cotta med abrikos/passionfrugtsgele, bær & knas.




  • Del siden: