• Foredrag med motorsportsstjerner: Mika Häkkinen, David Coulthard og Tom Kristensen
 • Dato 15.
  September
  2021
 • Tid 19.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 825 - 1025 kr.
 • Genre Foredrag
 • Arrangør Vejle Musikteater

Foredrag med motorsportsstjerner: Mika Häkkinen, David Coulthard og Tom Kristensen

Hele tre foredrag i ét foredrag! Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen og David Coulthard, samt Le Mans stjernen Tom Kristensen, giver sammen eksklusivt foredrag om livet på førersædet i international motorsport

Det bliver en aften udover det sædvanlige for fans af motorsport, når Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen og David Coulthard, samt Le Mans stjernen Tom Kristensen, sammen indtager Vejle Musikteater som det eneste sted i landet og giver et eksklusivt foredrag om livet på føresædet i international motorsport.

Moderator på scenen bliver ingen ringere end TV3-Formel 1-kommentator Jens Hansen, som de fleste motorsportsfans kender fra hans dækning af sporten sammen med Tom Kristensen, hvor de sammen øser ud af deres enorme viden om sporten, fra Formel 1-løb rundt om på kloden.

Om motorsports-stjernerne
Mika Häkkinen. Højdepunkterne er to VM-titler med det legendariske Formel 1 McLaren team i 1998 & 1999. Den største nedtur er ulykken under træningen til det australske Grand Prix i 1995 i Adelaide, som sendte Häkkinen i koma i længere tid. Heldigvis var han tilbage på banen i Formel 1 allerede til sæsonstarten 1996. Et utroligt comeback.

David Coulthard. Skotske Coulthard står noteret for at have kørt hele 239 Formel 1-Grand Prix’er, og har taget 13 sejre, hvoraf den første kom i det portugisiske Grand Prix i 1995. Yderligere 49 gange er han sluttet på podiet for sekundære placeringer, og 12 gange har han startet et løb fra pole position.

Tom Kristensen. Måske en af de største danske sportsstjerner nogensinde, har gennemført imponerende 13 udgaver af 24-timers racerløbet i Le Mans og vundet løbet ni gange, hvilket er rekord. Han blev i 2002 årets sports navn i Danmark ved Dansk Idræts-Forbunds officielle kåring. I 2014 uddeltes BTs Guld 2013 (Sportens egen pris) til Tom Kristensen og han blev i 2018 optaget i den danske Hall of Fame.

 • Del siden: