• Genåbningskoncert: Alex Vargas, Nichlas Sahl & Pernille Rosendahl
 • Begrænset antal pladser
 • Dato 28.
  August
  2020
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Pris 425 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater

Genåbningskoncert: Alex Vargas, Nichlas Sahl & Pernille Rosendahl

Jubiii… Vi åbner op for Store Sal fredag den 28. august med et brag af en åbningskoncert – hele tre koncerter i én!

Vi har savnet Jer! I mere end tre måneder har vi haft lukket, men kan nu endelig åbne op igen. Det skal fejres med et brag af en genåbning af Vejle Musikteaters Store Sal. Derfor har vi samlet stjernerne Alex Vargas, Nicklas Sahl og Pernille Rosendahl, så du kan godt glæde dig!

Alex Vargas
Med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live! Glæd dig til Vargas’ karismatiske udstråling, drengede glimt i øjet og ikke mindst den tryllebindende stemme, som de seneste år har imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere. Den danske sanger gik på kort tid fra at spille udsolgte koncerter på små københavnske spillesteder til at fylde Royal Arena og skovbunden på Smukfest med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul.

Nichlas Sahl
Med hitsingler som ’Planets’, ’New Eyes’ og ’Hero’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden debuten i 2018 er det nemlig kun gået opad for den unge sanger.  Guitaren har siden han var fire år været et bærende element for Nicklas Sahl, og han mestrer de seks strenge på lige linje med sit stemmebånd. Den unge kunstner har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning. Netop derfor har han modtaget store roser fra anmeldere. Efter sidste års optræden på SPOT Festival lød det for eksempel fra GAFFA: ”En ægte popstjerne med rockstjerneattitude.”

Pernille Rosendahl
Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ’Toppen af Poppen’.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Hvis du hungrer efter at opleve livemusik, så er det NU du skal slå til. For der er et begrænset antal pladser i salg!

Begrænset antal pladser
Normalt er der plads til 1.134 siddende publikummer, men til denne eksklusive duokoncert bliver der et maksimum på 460 gæster. Publikum kommer til at sidde med et sædes mellemrum. Det er dog helt ok at sidde i direkte forlængelse af hinanden, hvis man i forvejen har en relation og har købt billetter sammen.

COVID-19-tryghed
Trygt besøg, tryg købsoplevelse i Vejle Musikteater.

Vi kerer os nemlig om din sikkerhed og tryghed. Derfor har vi indført, det vi kalder en COVID-19 tryghed, som betyder følgende:

 • At vi følger myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer angående forsamlinger, afstand og rengøring
 • At vi samarbejder med et konsulentfirma specialiseret i COVID-19-sikkerhed
 • At vi opfordrer gæster til at blive hjemme, hvis man er syg/føler sig syg
 • At vi altid sørger for, at du får dine penge tilbage ved en evt. aflysning
Vi ses live!
Mette Kier
Direktør, Vejle Musikteater
 • Del siden: