• Grevinde Alexandra – Min lykkelige rejse
 • Dato 16.
  Januar
  2019
 • Tid 19.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Billetpriser 279 - 329 kr.
 • Genre Foredrag
 • Arrangør Tikko
 • Varighed Ca. 2 timer minutter inkl. pause

Grevinde Alexandra – Min lykkelige rejse

PG A: 329,- (de forreste pladser)
PG B: 279,-

Grevinde Alexandra giver foredrag i Vejle Musikteater


Du har nu en enestående mulighed for at opleve og komme lidt tættere på grevinde Alexandra på en helt særlig aften. På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Alexandra med udgangspunkt i sin nye bog “Mit lykkelige land” fortæller om både sit eget liv og sit syn på Danmark – et land, som hun i dag nu selv føler sig 100% en del af.

Aftenen er en rejse i Alexandras eget liv og en personlig fortælling om, hvordan hun blev prinsesse og mor, og hvad det hele, og Danmark, har betydet for hendes eget liv – og hendes egen lykke.

Mit lykkelige land
Alexandra udgav for nylig bogen “Mit lykkelige land”, som hun kalder en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker. I bogen forsøger hun bl.a. at finde svar på, hvorfor danskerne gang på gang kåres som et af verdens lykkeligste folkefærd? I sin søgen rejser hun Danmark rundt, fra Skagen til Skarø, fra Møgeltønder til København. Hun opsøger landskaber og virksomheder, hun besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet, men turen bliver samtidig også en personlig rejse i erindringen. Tanker hun også vil dele med os til foredraget.

Foredrag og spørgsmål fra salen
Aftenen er delt op i to dele: En første del, hvor grevinde Alexandra vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben samtale- og spørgesession, hvor grevinde Alexandra efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon helt ekstraordinært vil besvare en række spørgsmål fra publikum. Selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Om Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra er mor til HH Prins Nikolai og HH Prins Felix fra ægteskabet med HKH Prins Joachim (g. 1995-2005). Hun er født og opvokset i Hongkong og taler både engelsk, fransk og tysk, forstår italiensk og japansk. Og ja – så bor hun i dag i København og taler flydende dansk! Sammen med professor Tim Fort, forfatter til bogen ‘The Sincerity Edge’ om forretningsetik. Medlem af bestyrelsen i Ferring Pharmaceuticals og formand for Ethics and Compliance Committee samme sted. I 2018 Leader in Residence på The Kelley School of Business i Indiana, USA. Protektor for en lang række danske institutioner og organisationer. Har tidligere arbejdet som børsmægler i Hongkong og som vicedirektør i GT Management, Hongkong.

 • Del siden: