• Harry Potter Filmkoncert
  • Familie-hit
  • Dato Søndag den 28. november 2021
  • Tid Kl. 15.00 & 20.00
  • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
  • Priser 525 - 625 kr.
  • Genre Børn og familie, Koncert, Show
  • Arrangør The Star Entertainment Group
  • Varighed 2 x 45 min (ekskl. pause)

Harry Potter Filmkoncert

Harry Potter Filmkoncert

“The Magical Music of Harry Potter – live in concert”

Den bedste musik fra Harry Potter-filmene og musicalen – fremført af London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra. Speciel gæstestjerne er Christopher (Chris) Rankin, som spillede en af Weasley brødrene i filmene. Sammen med kor og symfoniorkester, sættes der liv i Harry Potters magiske univers.

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke fra de 8 Harry Potter-film. En uforglemmelig oplevelse hvor Christopher (Chris) Rankin medvirker med særlig stjerneglans. Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den magiske verden af ​​tryllerier. Rob Lake, som er en verdenskendt og succesrig tryllekunstner og illusionist, bidrager til en helt særlig totaloplevelse.

CHRIS RANKIN
Christopher William Rankin blev berømt for sin rolle som Percy Weasley, Ron Weasleys ældre bror. Ifølge Rankin har han og Percy imidlertid ikke meget til fælles – kun den stærke følelse af perfektion og det rødlige hår gælder for begge.

Han har efterfølgende optrådt på TV som “Waring” i BBC-produktionen The Rotter’s Club og som “Henry Evelyn Wood” i Victoria Cross Heroes. Han har også været gæst i adskillige tv-shows, såsom Newsround og Ministry of Mayhem. Chris Rankin optrådte også med stor succes i Askepot som “Dandini”.

ROB LAKE
Rob Lake er en verdensomspændende kendt og succesrig tryllekunstner og illusionist. Han tryllebinder publikum med sin interaktive optræden. Ud over sine egne shows over hele verden er han også involveret i film- og musikproduktioner. Han har desuden skabt mange specialeffekter til The Wizard of Oz, Phantom of the Opera and Beauty and the Beast. Rob Lake er også en hyppig gæst på TV. I 2018 var fx i finalen i talentprogrammet America’s Got Talent. Han har optrådt med sine magiske shows i USA, Japan, Australien, Europa og Thailand.

Filmkomponisterne bag musikken til filmene

John Williams (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) komponerede musikken til de tre første Harry Potter-film. Han står fx bag det berømte “Hedwig’s Theme”, temamelodien til Harry Potter-filmene og Double Trouble – det klassiske Hogwarts-motiv med et børnekor. Derudover “Aunt Marges Waltz” og  “Witches, Wands and Wizards”.

Patrick Doyle har komponeret “Hogwarts Hymn” fra den fjerde Harry Potter-film og bringer publikum ind i den mystiske og mørke verden af ​​Triwizard-turneringen.

Nicholas Hooper står bag “Dumbledores Farewell” i den femte og sjette Harry Potter-film.

Alexandre Desplat, komponist til musikken til de sidste to sidste film, har skabt en storslået og uforglemmelig afsluttende og musikalsk oplevelse med bl.a. “Lily`s Theme”

 

 

  • Del siden: