• Hush og Danmarks Underholdningsorkester – Symfonisk Tour
 • Dato 4.
  Maj
  2019
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Billetpris 380 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 1 timer og 50 minutter inkl. pause

Hush og Danmarks Underholdningsorkester – Symfonisk Tour

Unik symfonisk koncert med HUSH & Danmarks Underholdningsorkester


Med over 100.000 solgte plader og 25.000 koncertbilletter i 2018 er countrypopduoen HUSH i sandhed blevet folkeeje. Nu annoncerer bandet en eksklusiv forårsturné med Danmarks Underholdningsorkester i hele landet. Og den populære duo ser frem til samarbejdet med et af Danmarks mest anerkendte symfoniorkestre.

Sangerinde Dorthe Gerlach siger: “Vi har turneret med vores eget band og senest helt akustisk her i efteråret. Men at stå på scenen med Underholdningsorkestret i ryggen bliver virkeligt en ‘once in a lifetime’ oplevelse! Det sus du mærker fra sådan et orkester er helt ubeskriveligt, og jeg glæder mig til at udforske de mere filmiske farver i musikken.”

Tilbage i 2011 mødtes HUSH og Underholdningsorkestret én enkelt magisk aften til en radioudsendelse i DR Koncertsalen. Koncerten blev foreviget på et live album. Lige siden har de drømt om at arbejde sammen igen. Både for at komme længere ind i musikken og længere ud i landet med en fælles turné. Nu sker det endelig!

Americana og strygere: match made in heaven
På turnéen kan du opleve HUSHs smukke americana og pop-country i et helt nyt format, hvor Danmarks Underholdningsorkester drysser symfonisk magi og ekstra stjernestøv over duoens sange. Dorthe Gerlach, HUSHs karismatiske og humoristiske forsangerinde vil tage publikum med på en rejse gennem en ny dimension af duoens univers, med både nyfortolkninger af deres egne sange og glimt fra Toppen af Poppen.

Siden tiden i DR har Danmarks Underholdningsorkester markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder – blandt andet en flot anmeldt koncertrække med Mads Langer i løbet af sommeren 2018. Andreas Vetö, direktør for orkesteret, udtaler om samarbejdet med HUSH: “Det er en kæmpe fornøjelse at skulle på turné med HUSH. Dorthe og Michael har lavet noget af de seneste års bedste danske folk-pop, og med vores fælles historie føles et samarbejde helt naturligt. Danmarks Underholdningsorkester glæder sig til at møde det danske publikum i selskab med HUSH og en masse fantastisk musik.”

 • Del siden: