• Isam B
 • Dato 6.
  Maj
  2021
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Pris 280 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater

Isam B

Kære gæst,

Arrangementet er flyttet  fra den 4. februar til den 6. maj.

Hvis du har købt billetter til den 4. februar skal de ikke ombyttes, men er forsat gyldige til den nye dato. Vi glæder os til at byde dig velkommen her.

Vi sender også mail/SMS til alle berørte gæster.

Hvis du er forhindret i at deltage på den nye dato, sørger vi naturligvis for erstatningsbillet til et andet arrangement eller et gavekort. HUSK ved alle henvendelser at oplyse dit ordrenummer. Vores mail er musikteatret@vejle.dk.

Har du købt billetter på vegne af en anden gæst beder vi dig give beskeden videre, så de også er informeret.

Vi håber snart at se dig i Musikteatret igen!

Isam B klar med koncert i Vejle Musikteater!

Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme arbejder på sit kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’. I den forbindelse besøger Isam B 12 byer i foråret 2021.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksproget debutalbum ’Institution’. Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’. Sangene handler i høj graf om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie: “Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, og om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Touren bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats.”

Isam B har løbende udgivet numre, som vil være at finde på albummet. Bl.a. sangen ’Bølger’, som han optrådte med til dette års Melodigrandprix. ’Ramadan i København’, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, vil også være at finde på det kommende værk.

Når Isam B drager på turné i foråret 2021, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Isam B og hans band besøger i alt 12 byer i starten 2021, hvor han spiller gamle klassikere fra sit danske album ’Institution’, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født. Fans kan også forvente at høre sange, som ’Bølger’ og ’Ramadan i København’, der vil være at finde på det kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’.

 

 • Del siden: