Jeg bærer min sjæl - Vejle Musikteater

Jeg bærer min sjæl

 • Jeg bærer min sjæl
 • Dato 12.
  Marts
  2023
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal, Scenen
 • Priser 55 - 205 kr.
 • Genre Teater, TeaterVejle (forening)
 • Arrangør Teater Vejle
 • Varighed Ca. 1 time og 20 minutter - ingen pause

Teater freezeProductions har skabt de mest rørende, personlige og vedkommende teaterforestillinger om vanskelige og kontroversieller emner.

Teater freezeProductions har gennem de sidste 10 år skabt et helt nyt scenekunstnerisk udtryk med de smukke og Reumert modtagende forestillinger om Grønland, med grønlandske skuespillere og sangere. Forestillinger som både får os til at le, opleve den grønlandske skønhed og det smukke og komplicerede forhold mellem Danmark og Grønland. Nu har teatret igen skabt en ny smuk musisk forestilling, med nogle af de bedste grønlandske skuespillere og sangere.

JEG BÆRER MIN SJÆL er et visuelt musisk teaterstykke om overgreb, kærlighed, magt, tilgivelse og håb. Et nyt stort samarbejde mellem Hanne Trap Friis og de grønlandske scenekunstnere og musikere. Vi har valgt at beskrive det sværeste med det sprog vi har som kunstnere, nemlig musikken, dansen, poesien og teatrets. I et sammenflettet univers af monologer, dialoger, dans, sange og projekterede billeder. Forestillingen er blevet til i tæt samarbejde med menneskers personlige beretninger. I både poetiske og jordnære beretninger møder vi barnet der har oplevet smerten, den voksne der trøster, fællesskabets glæde og nødvendighed, politikeren der smælder og urkraften der bærer os alle til nye steder i livet.

Anmeldelse

“…Og da ridderkorshædrede Rasmus Lyberth og skuespillerinde Karina Møller sang, så var det en eksplosion af følelser til musik af Hans-Ole Amossen. Klaus Geisler understregede i sit sublime spil, hvorfor han har en Reumert stående derhjemme, og så ved jeg slet ikke, hvordan jeg skal beskrive unge Nukakkuluk Kreutzmann. Jeg kan simpelthen ikke mindes, at jeg har set så stærk skuespillerpræstation i så ung en kvinde”. –TV2 journalist Phillipa Filtenborg

Forestillingen har turneret med succes over hele Grønland. Nu kommer den til Danmark, hvor den spilles på dansk!

Medvirkende

Karina Møller, Nukakkuluk Kreutzmann, Klaus Geisler og Rasmus Lyberth
Instruktion Hanne Trap Friis
Koncept Gukki Nuka, Hanne Trap Friis
Scenografi Naja Rosing-Asvid
Lyddesign Hans-Ole Amossen (Kristoffer Jul Reenberg, Karina Møller, Rasmus Lyberth)
Foto Teater freezeProductions

 • Del siden: