• Jesus Christ Superstar
 • Dato 9.
  Oktober
  2020
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Pris 425 kr.
 • Genre Musical
 • Arrangør Vejle Musikteater

Jesus Christ Superstar

Den tidsløse rockmusical JESUS CHRIST SUPERSTAR kommer til Vejle Musikteater i en storslået 50-års jubilæumskoncertudgave

Til oktober er der igen mulighed for at opleve Jesus’ sidste dage, set gennem verdenshistoriens største antihelt Judas’ øjne, når Danmarks Underholdningsorkester kan præsentere en 50-års jubilæumskoncertudgave af Andrew Lloyd Webber og Tim Rices rockmusical JESUS CHRIST SUPERSTAR. Koncerten markerer 50-året for udgivelsen af det konceptalbum, der dannede grundlag for musicalen.

Musicalkoncerten bliver fremført på engelsk af et dansk cast, som bliver akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö.

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en af historiens største musicalsucceser
JESUS CHRIST SUPERSTAR blev det store gennembrud for Andrew Lloyd Webber og Tim Rice i 1970’erne. Vejen var dog lang, da de i begyndelsen ikke kunne finde en producer, der ville sætte musicalen op. De udgav derfor i stedet JESUS CHRIST SUPERSTAR som konceptalbum i 1970. Albummet blev en kæmpe succes og toppede hitlisterne i USA.

Efterspørgslen på en musical var derefter enorm, og allerede året efter i oktober 1971 fik musicalen premiere på Broadway som en af teaterhistoriens første rockede musicals. I 1972 var turen kommet til West End, hvor den fik premiere på det prestigefyldte Palace Theatre. Her spillede den frem til 1980, og da den blev pillet af plakaten, havde den spillet hele 3,358 forestillinger, hvilket var rekord på West End på det tidspunkt.

I 1972 kunne musicalen også opleves i Danmark for første gang og har siden spillet adskillige gange over hele landet og har været fremført i en række koncertudgaver – bl.a. som kirkekoncerter.

Medvirkende

Fallulah
Maria Magdalena
Christoffer Brodersen
Jesus
Erann DD
Judas
Martin Brygmann
Herodes
Bjørn Fæsted
Pilatus
Tim Schou
Simon
Anders Ørsager
Peter
Allan Mortensen
Annas
 • Del siden: