• Jim Lyngvild
 • Dato 21.
  November
  2019
 • Tid 19.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Billetpriser 299 - 349 kr.
 • Genre Foredrag
 • Arrangør Tikko
 • Varighed Ca. 2 timer inkl. pause

Jim Lyngvild

Inspirerende, humoristisk og ærlig aften med Jim Lyngvild – Vikinge-iværksætter

Han er her og der og alle vegne og dukker op i masser af tilsyneladende helt forskellige sammenhænge. Men spørger du Jim Lyngvild selv, er der en klar strategi: “I dag er verden skruet sådan sammen, at du følger personligheder, ikke produkter. Det nytter ikke at have verdens bedste hammer, hvis hammeren ikke også har en historie og en personlighed”. Med dette for øje har Lyngvild sat vikinge-sejl mod verdensmarkedet, og ser du på mediedækningen af Jim i alt fra Kina til USA, har han fat i den lange ende.

Farverigt tøj, rundsave på albuerne og en viking i maven!
Hør Jim Lyngvilds historie og oplev en anderledes vinkel på iværksætteri. En aften om at turde hvor andre tier, og om at ruste sig til fremtidens shitstorms ved altid at være et skridt foran. Og så om hvordan du får hul på Kina, blot ved at være dig selv, have rundsave på albuerne, farverigt tøj og en ukuelig viking i maven. Hør Jim fortælle sin fascinerende historie om at gå fra at være højtråbende realitystjerne kendt fra ugebladene til i dag at stå for en succesfuld anerkendt udstilling på Nationalmuseet og være manden bag flere succesfulde firmaer.

Kort sagt, hvordan får du succes i en verden, der konstant er i forandring, og hvor skandaler og sociale medier hele tiden tegner linjerne for næste skridt.

Om Jim Lyngvild – Fra højtråbende realitystjerne til storsælgende købmand
Jim Lyngvild er designer, iværksætter, modekommentator, fotograf, forfatter og meget mere. Han er dog især blevet kendt som en ivrig debattør med en levende og uforudsigelig personlighed. Han er aldrig bange for at sige, hvad han tænker, og stå ved, hvem han er – heller ikke over for kendte eller kongelige! Jim har i dag stor succes med sin egen cremeserie Raunsborg samt bryggeriet Frejdahl. Han har gennem tiden arbejdet sammen med Kopenhagen Fur, Hummel, Adidas og har senest også med sin særlige strategi fået etableret sine produkter på det ellers svært tilgængelige kinesiske marked.

Desuden er Jim Lyngvild også en alsidig forfatter, der skriver alt lige fra kogebøger til fantasy. Han bor med sin mand Morten på vikingeborgen Ravnsborg med deres to hunde, Balder og Eik.

Inspirerende, humoristisk og ærlig aften i selskab med Jim Lyngvild
Jim har også lovet at sætte tid af til spørgsmål fra dig som gæst. Han svarer altid humoristisk og ærligt på stort set alt, men lægger heller ikke fingre imellem i en god debat – så er du advaret! 🙂

 • Del siden: