Jorden Rundt

Kom med på jordomrejse med “Jorden Rundt med Malene Kjærgård”. Gå sammen med Malene og det lækre band på opdagelse i hendes morfars store, gamle rejsekuffert, fuld af historier, souvenirs og fund fra hele verden.

Jorden Rundt blev i ’20 tildelt DMA ”Børnejazzprisen” og i ’21 tildelt Carl prisen: ”Årets komponist – børnemusik”.

Koncertlængde: 45-50 min

Aldersgruppe: 4-10 årige

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra forskellige lande. Hvorfor er der i grunden aldrig helt stille på Cuba? Hvorfor hænger der en klokke henover Yukonfloden? Hvorfor kaster de med farver i Indien og lotusblomster i Thailand? Og hvad er egentlig en savusauna? Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernesto’s mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Til en ”Jorden Rundt” koncert, kommer børnene med på en interaktiv musikalsk rejse, hvor de bl.a. vil være med til “Mardi Gras” i New Orleans, en hæsblæsende farvefest i Indien, se kirsebærtræerne blomstre i Japan og drømme stort til lotusfest i Bangkok. Børnene vil møde historier, der giver dem en fornemmelse af, at alle børn på jorden i grunden har meget til fælles. 

Det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum. Både børn og voksne inviteres til at være en del af koncerten og hvordan historien denne dag udvikler sig.

Læs om medvirkende

Malene Kjærgård – Sang
Maj Berit Guassora – Trompet
Regin Fuhlendorf – Guitar
Tobias Dall – Kontrabas
Tira Skamby – Percussion


  • Del siden: