Krebs & Falch - Vejle Musikteater

Krebs & Falch

 • Krebs & Falch
 • Dato 22.
  Marts
  2024
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 490 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 1 time og 50 minutter - inkl. pause

Otte år efter duoens sidste startskud kalder Poul Krebs og Michael Falch hinanden tilbage. Tiden er inde til en ny akustisk duo-tur!

Duoen kan opleves på TOMANDSTUR i Vejle Musikteater til en intim, akustisk koncerter – bare de to på scenen. Kender man Krebs og Falch ret, bliver det poetiske seancer med masser af varme, humor og længsel i luften og med en sætliste af sange, der har sat deres præg på danskernes hverdag de sidste 4-5 årtier.

KREBSFALCH skyder deres nye eventyr i gang med en single, der både kigger tilbage på udfordrende år og inviterer nyt håb ind. “Kalder drømmene tilbage” er titlen på nummeret, der rammer radiostationer og streamingtjenester fredag den 18. august 2023. 

“Tomandshånd” var titlen på det album, der for 8 år siden, formentlig, blev den sidste storsælgende fysiske cd i Danmark. Albummet var et samarbejde mellem to af landets mest respekterede sangskrivere igennem årtier, vennerne Poul Krebs og Michael Falch. 

De to fuldmodne herresangere blev i medierne døbt “drømmeduoen” og drog på en lang, lykkelig turné sammen, først med deres fælles band og derefter som akustisk duo.

Efter det fælles eventyr vendte de så tilbage til deres respektive solokarrierer, hvor de begge har oplevet stor bevågenhed omkring nye projekter. Falch bl.a. med triumfturen med MALURT og bestseller-erindringsbogen “Under månen”, og Krebs med det vellykkede album “Sange til natten” og senest med den udsolgte og stærkt anmelderroste turné “25 album/25 byer”.

Poul Krebs udtaler om den kommende tour:

“Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min “lillebror” og yndlingssparringspartner. De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større, og forhåbentlig vel også behovet for, at vi samler os lidt på alle planer – der er jo så rigeligt, der skiller os ad.

Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.”

Michael Falch tilføjer:

“Det er noget særligt, når man i en relation til en ven og kollega kan føle sig som en fisk i vandet. Sammen med broder Poul har jeg det sådan. Det akavede og frygtsomme forsvinder, og der er intet, jeg er bange for at sige i hans selskab, på scenen eller udenfor. Det er sådan en speciel frihedsfølelse, jeg får, i hans selskab. 

Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret.”

 • Del siden: