Lasse Skriver

 • Lasse Skriver
 • Dato 27.
  September
  2024
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 245 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater

Det magiske lokale sangtalent følger op på sidste succeskoncerter i Vejle Musikteater, hvor billetterne blev revet væk. Nu kan du endelig glæde dig til endnu en fantastisk koncert i Vejle Musikteater.

Du kender den fantastiske historie

Du kender historien om den unge tømrer, der med ungt mod og en store drømme tog chancen og trådte på skærmen foran hele nationen i X-factor. Det viste sig at være den rette beslutning for det unge talent, at han ikke gik videre i konkurrencen. Lasse Skriver skrev nemlig hurtigt kontrakt med Sony, og samarbejdet har siden mundet ud i en række af successingler, heriblandt ”Like It”, ”Looking For Love”, ”Sometimes I Feel”, samt EP’en ”Love Is Strange”, der sammenlagt har begået flere millioner af streams samt lune radioplaceringer, og ikke mindst tilføjelser til Spotify playlister.


Har du lyttet til vores podcast med Lasse?

Kom helt tæt på Lasse skriver. I denne episode er vi taget til København for at mødes med Vejles lokale sangtalent. Vi har derfor sat Lasse i stævne på bookingbureauet i Frederiksgade i centrum af København.


Karriere på kometfart

Lasse Skrivers karriere har været på kometfart lige siden og ikke nok med at have udviklet sig som udøvende, professionel artist, har han også rykket sig personligt. En mere moden og voksen Lasse, er den vi i dag ser stå på scener over hele landet – om det så er på festivaler som Smukfest, SPOT Festival, Jelling Festival, eller diverse koncerthuse. En musiker og sanger, der stadig arbejder lige så hårdt for at opnå sine drømme, som han altid har gjort.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik – og samtidig inspirerende for mange unge mennesker, der befinder sig samme sted i livet som Lasse selv og drømmer om at kunne leve af at gøre det man elsker. Til efteråret 2024, gør Lasse Skriver netop det, når han tager på efterårsturné rundt i landet og endnu en gang tryllerbinder os med sin magiske stemme.

 • Del siden: