Linde på Bjerget

Linde på Bjerget

Rasmus Bjerg og Sofie Linde kommer til Vejle Musikteater med LINDE PÅ BJERGET

Glæd dig til Danmarks nye sjove makkerpar i en farvestrålende forestilling med masser af overraskelser, sketches, musik og dans!

Unik komik, når det er bedst

Sofie Linde og Rasmus Bjerg kommer til Vejle Musikteater med en stor farvestrålende patchwork-forestilling af sketches, musik og dans krydret med kostumeskift og overraskelser, hvor publikum får lov at opleve duoen, når de er allerbedst – nemlig når de har det sjovt. Rasmus Bjerg fortæller:

”Det bliver ét show med smæk på. Et kludetæppe af skæve idéer og vandvittige indfald. Én ting er sikkert; det bliver anarkistisk og uforudsigeligt – ligesom os, Linde og Bjerg.” Sofie Linde fortsætter:

”Vi deler ret meget den samme form for humor, og det vil man sikkert også kunne mærke på scenen. Vi skal give folk en kærlig humoristisk lussing, så de går derfra helt elektriske, men uden helt at vide, hvad der egentlig har ramt dem. Fri leg i vanvidsbuffeten!”.

Sofie Linde er autodidakt TV-vært og forfatter. Mange kender hende som den fantastiske vært for underholdningsprogrammet X Factor, hvor hun i år er vært for syvende år i træk. Inden da har hun blandt andet været vært for en lang række programmer på DR, herunder sit eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show. I oktober 2018 udgave hun sin første bog med titlen Fårking Gravid – En fremmed flytter ind om sin graviditet med datteren Trine.

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har haft stor succes både på teatret, på TV og i film. Mange vil huske Rasmus for sin eminente portrættering af John Mogensen i spillefilmen Så Længe Jeg Lever fra 2018. Han har desuden medvirket i filmene Kollision (2019), Danmarks Sønner (2019), Bille Augusts Lykke-Per (2018), Alle for en filmene (2011-17) og mange, mange andre. Derudover har han stablet to anmelderrose soloshows på benene: Rasmus Bjerg Solo i 2015 og Vel-bjerget i 2018. Han er også særligt huske for sin rolle i DR satireserierne Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulf og TV-serien Mr. Poxycat & co. I 2022 får filmen Vildmænd premiere, hvor Rasmus Bjerg spiller hovedrollen.

  • Del siden: