Nul stjerner – det store rejseshow

Nul stjerner – det store rejseshow

Vejle Musikteater inviterer til det store rejseshow, langt fra liggestole og charterrejser

Nul Stjerner er et underholdningsshow for hele familien. Showet er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed.

Under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande, i jagten de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt.

Der diskes op med røverhistorier og publikum får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt. 

Læs mere Om Jan Elhøj

Jan Elhøj har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i radio. Du kender ham blandt andet fra Tv Banjos Likørstue, Zulu Bingo, Dumt og Farligt og fra Radio 24/Syv hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul.

Læs mere Om Morten Kirckhoff

Morten Kirckhoff er fotograf og har rejst i mere end 100 lande, derudover er han medlem af Eventyrernes Klub. Han har tidligere lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

  • Del siden: