Ole Henriksen hos Michéle LIVE - Vejle Musikteater

Ole Henriksen hos Michéle LIVE

Få en eksklusiv oplevelse, kom helt tæt på “cremekongen” i Vejle Musikteater

Inkarnationen af livsglæde, positiv energi og højt humør, Ole Henriksen, er gæst hos Michèle Bellaiche – i talkshowet “Michèle LIVE”.

Samtalen med Michèle Bellaiche bliver en kærlig og ærlig tur fra opvæksten i det nordjyske til i dag at være en verdenskendt forretningsmand indenfor den glamourøse skønhedsbranche. Om op-og nedture -og altid bevare fokus på det positive, uanset hvad livet måtte byde os.

Ole Henriksen glæder sig til at komme hjem til Danmark og møde sit publikum og sine følgere til en varm, hjertelig og sjov aften med masser af energi. Det bliver intet mindre end FANTASTISK!!!

Traditionen tro har publikum mulighed for at blande sig og stille spørgsmål, og der udloddes præmier til aftenens bedste spørgsmål.

Læs mere Om Ole Henriksen

Ole Henriksen kommer fra Nibe og startede sit virksomhedseventyr i 1975 med skønhedsklinik med egne produkter. I dag er hans hudplejeprodukter kendt over hele verden.

Han har formået at arbejde sig op helt fra bunden, nøje fulgt sine drømme og ført dem ud i livet -hele vejen med en klippefast tro på egen succes og altid med humøret i top.

  • Del siden: