Optakt til Formel 1 2022

 • Optakt til Formel 1 2022
 • Køb min. 4 & få rabat!
 • Dato 16.
  Marts
  2022
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 137 - 235 kr.
 • Genre Éner-plads - spar 50 %, Foredrag, Show
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 1 time og 50 minutter inkl. pause

Optakt til Formel 1 2022

NICE PRICE: Køb Familiepakke for KUN 160,- pr. billet (v. køb af min. 4 billetter). Du sparer 75 kr. pr. billet!

Formel 1-kommentatorer varmer op til 2022-sæsonen i Vejle Musikteater

Der er garanti for både fascinerende anekdoter og nørdede detaljer, når Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen til marts besøger Vejle med foredraget ”Opvarmning til Formel 1 2022 – en aften i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger og nørderi”.

Flere og flere danskere kaster deres kærlighed over Formel 1 og motorsporten i bred forstand. Til 2022-sæsonen kommer der et nyt reglement i Formel 1, så racerne kommer til at se helt anderledes ud. Hvad kommer det til at betyde for racernes udseende, og hvordan bliver styrkeforholdet mellem de forskellige teams? Det sætter Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen fokus på, når de besøger Vejle Musikteater bare tre dage før starten på 2022-sæsonen.

“Det bliver vildt spændende, for det er de største ændringer i Formel 1 i mere end et årti. Det er et helt nyt koncept, så racerne kommer til at se markant anderledes ud. og det vil være en ny verden for Verstappen, Hamilton og de andre stjerner at køre dem, når vi sammenligner med de racere, vi har set de seneste år, så jeg tror, det bliver en fantastisk sæson”, siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der har kommenteret Formel 1 siden 2010.

Om foredraget

John Nielsen og Jens Hansen vil gennemgå og forklare de nye regler til 2022-sæsonen ved hjælp af film, billeder og skitser. Samtidig vil de drage paralleller til de historiske Formel 1-racere, som har inspireret til det nye reglement.

“Vi vil bestræbe os på at forklare konceptet bag de nye racere på en både fascinerendes, pædagogisk og nørdet måde, så alle – uanset hvor meget de på forhånd ved om Formel 1 – forhåbentlig er både lidt klogere og endnu mere betagede af Formel 1, når de går hjem”, siger Jens Hansen, der i 2022 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson.

De to Formel 1-kommentatorer ligger vægt på at berøre de emner der optager publikum i salen. Derfor vil der blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Samtidig vil de udover Formel 1 også berøre den amerikanske Indycar-serie, hvor danske Christian Lundgaard debuterer i 2022, samt toppen af de internationale sportsvognsklasser, hvor Kevin Magnussen og Mikkel Jensen i 2022 kører Le Mans for Peugeot.

 • Del siden: