Pennevenner - Vejle Musikteater

Pennevenner

 • Pennevenner
 • Dato 8.
  Oktober
  2023
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 85 - 415 kr.
 • Genre Teater
 • Arrangør Teater Vejle
 • Varighed Ca. 2 timer - inklusiv pause

Store følelser bringes i spil, når Annette Heick sender Caspar Phillipson kærestebreve i en ny, romantisk og musikalsk forestilling med masser af kendt musik fra ind- og udland.

PENNEVENNER er en romantisk og musikalsk fortælling, og forestillingen er fyldt med hits, som alle kender. Det er lyden af forelskelse, flirt og drømme for fremtiden. Publikum tages med på en musikalsk rejse, når sanger, skuespiller og entertainer Annette Heick, skuespiller og Vild med Dans-vinder Caspar Phillipson og hans søn Silas Phillipson fortolker sangene Ain’t No Mountain High Enough, Rør ved mig, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr og mange flere. 

Forestillingen udspiller sig i 70’erne og handler om to mennesker, der på tværs af Atlanten udvikler et særligt forhold gennem analog brevskrivning og musik på kassettebånd, som jo var det, man havde ved hånden før den digitale tidsalder. Kvinden, som er dansk, bor i USA sammen med sin søn, der spiller klassisk klaver. Manden bor alene i Danmark. De skriver til hinanden om det, der foregår lokalt og ude i verden: energikrise, kvindefrigørelse, polarisering, en præsident der skal for en rigsret, et jordskredsvalg – allesammen temaer, som vi genkender i vores hverdag i 2020’erne.

I takt med at pennevennernes breve bliver mere og mere personlige, udvikler venskabet sig, og følelserne vokser. En dag, da vores mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge sin penneveninde en visit uden varsel, tager forestillingen pludselig en overraskende drejning. 

Den romantiske fortælling bliver fremført live af dygtige musikere, som betyder at publikum også får en fantastisk musikalsk oplevelse. Det er første gang, at Annette Heick står bag sin egen forestilling fra idé til udførelse. Derfor har hun allieret sig med erfarne kræfter i form af Jesper Malmose, som er manuskriptforfatter på adskillige succesfulde forestillinger.

Forestillingen har premiere i Glassalen i Tivoli 14. september 2023.

Medvirkende
Annette Heick, Caspar Phillipson, Silas Phillipson og orkester 
Manuskript Jesper Malmose 
Idé Annette Heick 
Iscenesættelse Jan Hertz 
Scenografi Annette Heick 
Foto Miklos Szabo 

Varighed: Ca. 2 t. m. pause

 • Del siden: