Pretty Woman – The Musical

  • Pretty Woman – The Musical
  • Dato 23.-27. november 2022
  • Tid 15.00, 16.00 & 20.00
  • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
  • Priser 290 - 820 kr.
  • Genre Musical
  • Arrangør Vejle Musikteater

Pretty Woman – The Musical

Den mest romantiske musical nogensinde, Pretty Woman – The Musical, kommer til Vejle Musikteater!

Nu er den her, musicalen alle har ventet på i Danmark. Ja, måske den mest romantiske musical af alle! Du kender filmen og nu skal du væltes omkuld af den fantastiske musical i Vejle Musikteater, når den spiller i Store Sal fra den  23.-27 november 2022.

Priser fra KUN 290 kr.

A: 680 – 820 kr. | B: 630 kr. | C: 530 kr. | D: 430 kr. | E: 290

Vil du med som VIP?

Alle har lov til at føle sig liiidt kongelige!
VIP-pakken indeholder de bedste pladser, og derudover en velkomstdrink, bestående af et glas bobler, en kildevand, en snack og en pausedrink, samt et lækkert Pretty Woman-program!
Du får fingrene i alt dette ved at vælge VIP, når du vælger billetter i  A-kategorien og vælger VIP.

VIP-prisen er er på KUN 820,- inkl. en billet i bedste priskategori.

Alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen er med i musicalen
Publikum kan roligt begynde at glæde sig til næste efterår. PRETTY WOMAN – THE MUSICAL bliver en forrygende, morsom og ikke mindst hjertegribende romantisk musical med en perlerække af nye, rockede Bryan Adams-ballader, som fremkalder søde minder om lyden af 1990, filmens premiereår. Naturligvis kommer filmens musikalske højdepunkt, Roy Orbisons legendariske titelnummer Pretty Woman også til at indgå i forestillingen.

Publikum kan se frem til at genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære alle de ikoniske karakterer bedre at kende på en hel ny måde, fra Vivian og Edward til hans slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst den elskelige hoteldirektør Mr. Thompson.

Filmen der blev et globalt kulturfænomen
Pretty Woman (1990) er filmen, der bragte Julia Roberts på det globale landkort, skaffede hende en Golden Globe-statuette og en Oscar-nominering samt gjorde Richard Gere til international superstjerne. Det romantiske Hollywood-eventyr om den hårdkogte gadeprostituerede Vivian og den kyniske forretningsmand Edward, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, blev produceret for et moderat budget på 14 mio. dollars. Men da filmen fik biografpremiere, sprængte den alle rammer, omsatte for 463 mio. dollars på verdensplan og har fortsat rekorden som den bedst indtjenende romantiske komedie i filmhistorien. Siden biografpremieren for 31 år siden er filmen blevet folkeeje, globalt kulturfænomen og genudsendes igen og igen på tv, ligesom en lang række af filmens replikker og scener har opnået noget nær udødelighed.

I Julia Roberts og Richard Geres fodspor
Som den rå, smukke og impulsive Vivian kan publikum glæde sig til at møde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia i 2014 og har siden medvirket i store musicals som Disneys Aladdin – The Musical, Disneys Den Lille Havfrue – The Musical og Seebach, alle på Fredericia Teater, Chicago på Det Ny Teater, som Sanne Salomonsen i Sanne – the Musical og netop nu som Susan Himmelblå i Midt om natten, begge produceret af Lion Musicals og Live Nation. Ved siden af musicalrollerne har Nina Maria været forsanger i en række bands, ligesom hun har sunget kor for bl.a. Christopher, Gulddreng og Aqua.

Som den kyniske mangemilliardær Edward Lester spiller en af Danmarks førende musicalstjerner, Tomas Ambt Kofoed, der i løbet af de sidste 20 år har spillet en lang række af de største musicalroller. Vi nævner i flæng Danny Zuko i Grease (Fredericia Teater, 2005), Tony i West Side Story (Fredericia Teater, 2006), Udyret i Beauty and the Beast (Det Ny Teater, 2004, 2014), Jean Valjean i Les Misérables (Det Ny Teater, 2009), Fantomet i Love Never Dies (Det Ny Teater, 2012) og The Phantom of the Opera (Det Ny Teater, 2018), titelrollerne i Jekyll & Hyde (Det Ny Teater, 2016) og Billy Flynn i Chicago (Det NY Teater, 2017).

I PRETTY WOMAN – The Musical medvirker desuden et stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere. Den samlede rolleliste offentliggøres, så snart alle navne er på plads.

  • Del siden: