Rasmus Bjerg /JOHN

 • Rasmus Bjerg /JOHN
 • Dato 11.
  Oktober
  2024
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 335 kr.
 • Genre Koncert, Show
 • Arrangør Vejle Musikteater

Glæd dig til et glædeligt gensyn med Rasmus Bjerg, når han sammen med sit veloplagte band tager dig med på en dejlig rejse i John Mogensens bedste evergreens. Der er dømt fællessang i Store Sal i Vejle Musikteater

Fællessang og godt humør

Genoplev nogle af John Mogensens bedste evergreens, når Rasmus Bjerg, i rollen som den folkekære sanger, besøger Vejler Musikteater med musik og festlig stemning. Rasmus Bjerg spiller, sammen med musikerne Lars DK og Nicholas Findsen, sangene fra dansktoppens ukronede konge. Showet kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg.

”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, udtaler Rasmus Bjerg og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”… dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.


Har du hørt vores podcast med Rasmus Bjerg?

Kom helt tæt på Rasmus Bjerg. Vi tog en snak med Rasmus om karriere og familieliv. Det kom der en spændende snak ud af.


Kæmpe filmsucces

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ’Så længe jeg lever’, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som en af Danmarks mest populære musikere, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48 år.

”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg og tilføjer

”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på ’Der er noget galt i Danmark’ eller ’Fut i Fejemøget’. Og det er da ret fantastisk!”.

 • Del siden: