Rasmus Bjergs Juleshow

Rasmus Bjergs Juleshow

Rasmus Bjerg og Danmarks underholdningsorkester inviterer til juleshow i Vejle musikteater

Til december trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemning og drager på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester.

Når Rasmus Bjerg i december hylder julen bliver det med Danmarks Underholdningsorkester i ryggen. Det bliver en aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra Rasmus Bjergs eget liv.

Rasmus Bjerg vil i løbet af aftenen træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske: ’’Disneys Juleshow’’, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

Rasmus Bjerg kæder selv aftenen sammen, som vært på gallashowet. Publikum vil altså være i trygt og sjovt selskab, når Rasmus Bjerg slår dørene op til sit store juleshow for hele familien.

Om Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg har flere juleroller på cv’et, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, ’’Julestjerner’’, og som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner. Vi kender ham også fra hans rolle som John Mogensen, i Ole Bornedals film: ‘’Så længe jeg lever’’.

Om showet fortæller Bjerg:

”Det er et klassisk juleshow, som vi kender det og holder af – dog med ét benspænd – det er mig, der styrer løjerne… Og så er det aldrig til at vide, hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane, genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.”

  • Del siden: