• Rasmus Seebach
 • Dato 16.
  August
  2018
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater-Ståkoncert i BYPARKEN
 • Billetpris 325 kr.
 • Genre Børn og familie, Koncert, Open Air
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Supporten går på kl. 19.30

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach + support: Back to Back spiller sommerkoncert i Byparken i Vejle


Vejle Musikteater glæder sig til at byde Rasmus Seebach med band velkommen på scenen i Byparken i Vejle til august 2018. Seebach er lige nu et af de hotteste musiknavne i Danmark, som ikke mindst manifesteres i Frederica Teaters succesmusical; “Seebach”. Vejle Musikteater bidrager nu til “Seebach-feberen” med en unik sommerkoncert i Byparken i Vejle.

Rasmus Seebach er klar til Vejle!
Rasmus Seebach har brugt den seneste tid på at indspille et nyt album, “Før Vi Mødte Dig”, som udkommer den 24. november 2017. Til koncerten i Vejle vil Seebach præsentere de nye sange, og alle de gode gamle hits: “Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”.

På trods af, at Seebach blot har 7-8 år på bagen som live-artist er hans koncerter allerede kendt for at være på allerhøjeste niveau, både kvalitative og spektakulære koncerter, der hyldes af fans, publikum og anmeldere.

Nyt album: “Før Vi Mødte Dig”
Den 24. november i år udkommer det nye og længeventede Seebach-album ‘Før Vi Mødte Dig’.
Det nye album bliver opfølgeren til albummet ‘Verden Ka’ Vente’ – et album der i dag har solgt 7 gange platin, og som dermed følger i sporet af hans tidligere udgivelser der sammenlagt tæller mere end 700.000 solgte eksemplarer.

Support: Back to Back
Efter nogle fantastiske jubilæumskoncerter i 2017, er der slet ikke noget der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen til sommer. Publikum har givet en opbakning så stor, at bandet føler de aldrig har været bedre live.

Back to Back startede i 1987 med bandets debut album “Den Første” der udkom på Medley Records. Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes og diverse Compilation albums, og hitliste placeringer i både ind og udland. Danmark er langt fra færdige med Back to Back. Flere gange dagligt spiller landets radiostationer sange som “Jonathan”, “En Som Dig”, “Som De Andre Gør”, “En Elsker Som dig” og “Holder Fast”. Det er klassikere som mange danskere har levet et liv med, og som betyder noget for mange.

 • Del siden: