• Rock i Byparken 2021 – partoutbillet
  • Få billetter
  • Dato 20. & 27 august & 3. september 2021
  • Tid 19.30
  • Sted Vejle Musikteater-Ståkoncert i BYPARKEN
  • Pris 475 kr.
  • Genre Koncert, Open Air
  • Arrangør Vejle Musikteater
  • Pladstype Ståpladser

Rock i Byparken 2021 – partoutbillet

Bedste koncerttilbud i Trekantområdet!

KUN 475,- for ALLE koncerter – det svarer til KUN 80 kr. pr. koncert

Savner du også at komme ud at leve igen? – sommersol, grønt græs, kolde fadøl og fed musik! Så skal du slå til NU!

Fredag den 20. august: Drew Sycamore – Kesi
Fredag den 27. august: Jung – TV2
Fredag den 3. september: Fyr og Flamme – Aqua

Sommersol, grønt græs, kolde fadøl og fed musik
Ja, så kort kan det siges. Alle hungrer efter at komme ud at leve igen. Programmet til årets Rock i Byparken må være årets største skud af livskvalitet. Og det skal det fantastiske musikprogram nok være garant for. Der er både de nye og hotte på programmet, samt de klassiske storhits. Bedre bliver det bare ikke!

Drew Sycamore
2020 blev på mange måder et uforglemmeligt år, men for Drew Sycamore var det også året, hvor hun brød igennem på den danske musikscene og scorede to gange 1 hits med “Take It Back” og “I Wanna be Dancing”, der begge har ligget på airplaycharten i flere måneder. Derudover blev hun også nomineret i to kategorier til Danish Music Awards som “Bedste Nye Navn” og “Bedste Nye Live Navn”.
Året gav også ro til skabelsen af en masse nye sange, der munder ud i et album i foråret 2021. Det kommende album “Sycamore” har Drew indspillet sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman, der også alle var med indeover det anmelderroste debutalbum ”Brutal” fra 2019.

Kesi
Oliver Kesi Chambuso stiftede BOC sammen med blandt andre Gilli, BennyJamz og Noah Carter. Han blev sammen med Gilli og Benny Jamz frontløbere for den danske bølge af grime (engelsk rap-genre, red.) i 2011 og har sidenhen udviklet sig til at blive en af landets største pop/urban sangskrivere og artister.
Over de seneste par år har han sammen med produceren Hennedub skabt en genkendelig lyd, som har ført hits som “Følelsen”, “God dag”, “Ekstra”, “Kom Over” og “Su Casa” med sig, der har resulteret i topplaceringer på Spotify, radio og den officielle single chart. Kesi blev i 2017 indstillet til hovedprisen til P3 Guld. I 2019 blev han hædret med to priser til Danish Music Awards som Årets Urban Artist og Årets Solist.

Jung
I grænselandet mellem det fintmærkende og det hårdtslående finder man Jung. Som fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et univers af vellyd.I maskinrummet finder man Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio, som ligger i yderste kørebane, med vinden i ryggen og med stille og rolig fart på. Som Jung selv beskriver det: “Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”, og her rammer de ned i noget sandt. Danmarks nye nationalorkester, bliver de kaldt, og der hersker ingen tvivl om, at den højspændte trio har en stor fremtid foran sig.

TV-2
Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet, når TV2 går på scenen i Byparken. Klassikere som “Bag Duggede Ruder”, “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse” og “De Første Kærester På Månen” er blot et lille udpluk af de mange klassikere, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas).

Fyr og Flamme
Melodi Grand Prix-vinderne 2021 kommer til Vejle. Der er dømt kæmpe musikfest, når Fyr & Flamme slår sig løs på scenen i byparken. Fyr & Flammes ene halvdel er musiker Laurits Emanuel, som er den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, lynsangskriver på R4dio – tidligere på Radio24syv. Den anden halvdel er skuespilleren Jesper Groth, som blandt andet er kendt fra Sygeplejeskolen, Stormester, Klaphat og Parterapi.
“Menneskeforbruger”, der er duoens debutsingle, har på det seneste fået enorm opmærksomhed, der blandt andet har resulteret i airplay hos både P3 og P4, tusindvis af streams, en liveoptræden på landsdækkende tv, førstepladsen på P3 Listen to uger i træk og ikke mindst en pladekontrakt med Universal Music.

Agua
Aqua er fra 90’erne, men også et band som forstår at forny sig selv gang på gang. De besidder en musikalsk nysgerrighed som til stadighed fastholder deres succes, nu mere end 20 år inde i deres karriere. Både nationalt og international er Aqua anerkendt for deres unikke cocktail af catchy musik og edgy performances – et format, som skiller sig ud på alle scener, og som placerer Aqua i øverste pop-kaliber.
Historien begyndte  i 1994, hvor Søren Rasted og Claus Norreen gik sammen med René Dif og Lene Nytrøm. Efter et par år i fordybelse udgav Aqua deres debutsingle Roses Are Red efterfulgt af My Oh My og Barbie Girl.

  • Del siden: