• Rock i Byparken endagsbilletter – Medina og Suspekt
 • Dato 30.
  August
  2019
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater-Ståkoncert i BYPARKEN
 • Billetpris 315 kr.
 • Genre Koncert, Open Air, Rock i Byparken
 • Arrangør Vejle Musikteater

Rock i Byparken endagsbilletter – Medina og Suspekt

Medina og Suspekt står klar til at runde Rock i Byparken 2019 af


Suspekt
Triumftog er nok nærmest det mest præcise ord til at beskrive tilstanden for Suspekt efter nogle år, hvor alt er lykkedes for hip hop-trioen fra Albertslund. De har lavet en lang række massive koncerter landet over. De har haft deres egen tv-serie “Da Danmark blev Suspekt”. Modtaget P3 prisen for “Årets Lytterhit” for “Søndagsbarn” lavet sammen med Lukas Graham – og så hentede de da lige fire DMA-statuetter i november 2015: Årets Danske Gruppe, Årets Danske Livenavn, Årets Danske Producer og Årets Danske Urban Udgivelse. I 2017 kom deres sjette album med titlen “100% Jesus”.

Suspekt blev dannet i Albertslund i slut 90’erne af Bai-D (rap), Orgi-E (rap) og Rune Rask (produktion). Debutalbummet “Suspekt” kom i 1999, og i 2003 fulgte Suspekt op med “Ingen Slukker The Stars”, der for alvor gjorde kvartetten til danske hip hop superstjerner. Med deres tredje album, “Prima Nocte”, lavede Suspekt i 2007 et udspil, der var en hel del ud over det sædvanlige.

Medina – hele Danmarks pop-diva
Hele Danmarks pop-diva Medina er det tætteste, vi kommer på en vaskeægte pop-diva herhjemme. Med sine melankolske club-bangere har hun hærget både hitlister og dansegulve, siden hun bragede igennem med storhittet “Kun for mig” i 2008. Hun har turneret Danmark tyndt med sit ekstravagante show og også indtaget Tyskland. Med kæmpehittet “Jalousi”, markerede Medina et skift i retning af en mere dansk sangskriver-tradition med fokus på tekst og melodi og ikke så meget den studie-præparering af lyden, som ellers har været hendes varemærke. Det var en mere ærlig, nøgen og måske også moden Medina, der trådte frem. Siden har hun udgivet den både hip hop- og r’n’b-inspirerede EP “Arrogant” samt det engelsksprogede album “We Survive”. Som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp har hun arbejdet for at engagere unge mennesker i velgørende, frivilligt arbejde, og i efteråret blev hun hædret med DMA Æresprisen. Medina ligger ikke på den lade side, og man kan helt sikkert forvente en storslået optræden, når hun igen indtager Byparken.

 

 • Del siden: