Rock i Byparken 2022 – Endagsbillet: Tessa & Saveus

Rock i Byparken 2022 – Endagsbillet: Tessa & Saveus

Tessa og Saveus er klar til Rock i Byparken 2022!

For fællesskabet & traditionen. Vejle mødes i byparken!

Glæd dig til at opleve to stærke hitmagere og mest hotte navne lige nu i DK, som melder klar til årets sidste Rock i Byparken koncerter.

KUN 399 kr. for en endagsbillet og KUN 219,50 for en ung-billet.
Det er under 200 kr. pr. koncert. Det er bare sommerens bedste koncertpris!

Ja, du læste rigtigt. Du sparer hele 50 % af den normale billetpris, hvis du køber en ung-billet. Oplev Tessa og Saveus den 26. august til KUN 219,50 kr. Det svarer til under 110 kr. pr. koncert, hvis du er u. 25 år.

Læs mere: Tessa

Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år. Sådan omtales Tessa, som på rekordtid har taget hele Danmark med storm. Hun vandt i 2021 en Danish Music Award, som årets nye livenavn. Så du kan godt glæde dig til at hun står på scenen i Byparken.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med på scenen, hvor hun leverer linjer med teknisk overskud og no bullshit.

Læs mere: Saveus

Saveus er et af de største og bedste livebands lige nu på den danske musikscene, og stormer lige nu frem på den danske musikscene. Bande er kendetegnet ved en eksplosiv og melodisk lyd, som man fx kan høre i hitsene “Ready to Die”, “Himalaya” og “Time Can Heal a Man”.

Bag Saveus står hele Danmarks Martin Hedegaard, også bedre kendt som vinderen af den første danske udsendelse af underholdningsprogrammet X Factor. Han er et disciplineret musiktalent med en helt enestående evne til at lægge publikum ned med sin rå og smittende energi. Han melder klar med band til at holde en fest til Rock i Byparken 2022.

Klik her for at se en pladsoversigt over Rock i Byparken.

  • Del siden: