Rock i Byparken 2022 – Partoutbillet

  • Rock i Byparken 2022 – Partoutbillet
  • Køb min. 4 - spar 10%
  • Dato Fredag den 12., 19 & 26. august 2022
  • Tid 19.30
  • Sted Byparken Vejle - ståkoncert
  • Priser 588 - 649 kr.
  • Genre Koncert, Open Air, Rock i Byparken
  • Arrangør Vejle Musikteater

Rock i Byparken 2022 – Partoutbillet

NICE PRICE: Køb min. 4 partoutbilletter og spar 10 %! 

Glæd dig til Rock i Byparken 2022

Benjamin Hav & Familien, L.O.C, Lis Sørensen, Gnags, Tessa og Medina

Køb en partoutbillet NU til KUN 649,- for 6 koncerter fordelt på 3 fede fredage i Byparken! 

Fredag den 12. august: Benjamin Hav & Familien og L.O.C.

Benjamin Hav startede sin karriere som den ene halvdel af kæmpesuccesen Benal og udgav i 2020 sit første soloalbum. Han har allerede tre albums i bagagen, og en masse hits, som han er klar til at fyre op under på scenen til et festfyrværkeri af en koncert i Byparken. Glæd dig til hits som “Musse”, “Spice Up Your Live”, “Den Dejligste Boy”, “Cannelloni & Kød” og mange mange flere!

L.O.C. udgav sit første soloalbum “Dominologi” for mere end 20 år siden , som for alvor sparkede gang i karrieren.  Mange store albums, hits og koncerter senere, er han nu aktuel med sit nyeste album, Fuck L.O.C., der har høstet rosende anmeldelser. Kanten og den befriende spydighed er 100% intakt! Et centralt udgangspunkt på albummet er, at det skal fungere live. Så glæd dig til at L.O.C. fyrer op under Byparken i Vejle.

Fredag den 19. august: Lis Sørensen og GNAGS

Lis Sørensen har et helt utroligt bagkatalog, hvor hun kan præstere en perlerække af hits fra imponerende 4 årtier. Med sin varme og stærke vokal, samt utrolige energi, omfavner Lis Sørensen altid alle i publikum. Glæd dig til at blive omfavnet en af de største stjerner på den danske musikhimmel.

GNAGS er klar til at levere en kavalkade fra den lange karrieres største hits sammen med nogle nye numre. Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så du kan glæde sig til både nyt samt de alle de gode gamle hits. Det er nu du skal slå til, hvis du vil opleve et af Danmarks mest sejllivede og bedste live-bands i fri dressur.

Fredag den 26. august: Tessa og Medina

Tessa er det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år. På rekordtid har taget hele Danmark med storm. Hun vandt i 2021 en Danish Music Award, som årets nye livenavn. Så du kan godt glæde dig til at hun står på scenen i Byparken.
Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med på scenen, hvor hun leverer linjer med teknisk overskud og no bullshit.

Medina behøver ingen introduktion. Hun er blandt de bedst sælgende og mest spillede kunstnere i Danmark. Punktum. Hun vandt i 2016 Danish Music Awards’ Ærespris, som er den største musikpris man kan modtage i Danmark. Hun har gennem karrieren fortryllet den danske musikbranche med musikalske perler.
Hun har ramt æteren med alt fra dristige clubbangers til følsomme popmelodier og er i dag en af landets største popartister. Siden Medina i 2008 udgav storhittet ”Kun for mig” har hun rystet det ene hit efter det andet af sig – som ”Ensom”, ”Velkommen til Medina” og ”Vi To” – så du kan godt se frem til en sand hit-parade til Rock i Byparken!

  • Del siden: