Rock i Byparken 2022 – Partoutbillet

  • Rock i Byparken 2022 – Partoutbillet
  • Køb min. 4 - spar 15%
  • Dato Fredag den 12., 19 & 26. august 2022
  • Tid 19.30
  • Sted Byparken Vejle - ståkoncert
  • Priser 527 - 649 kr.
  • Genre Koncert, Open Air, Rock i Byparken
  • Arrangør Vejle Musikteater

Rock i Byparken 2022 – Partoutbillet

For fællesskabet & traditionen. Vi mødes med familien, vennerne og kollegaerne!

NICE PRICE:

Køb min. 4 partoutbilletter spar 15% NU!

Køb min. 8 partoutbilletter spar 20% NU!

Glæd dig til Rock i Byparken 2022

Med stjerneprogrammet Benjamin Hav & Familien, L.O.C, Lis Sørensen, Gnags, Tessa og Saveus

Læs mere: Om fredag den 12. august m. Benjamin Hav & Familien og L.O.C.

Benjamin Hav startede sin karriere som den ene halvdel af kæmpesuccesen Benal og udgav i 2020 sit første soloalbum. Han har allerede tre albums i bagagen, og en masse hits, som han er klar til at fyre op under på scenen til et festfyrværkeri af en koncert i Byparken. Glæd dig til hits som “Musse”, “Spice Up Your Live”, “Den Dejligste Boy”, “Cannelloni & Kød” og mange mange flere!

L.O.C. udgav sit første soloalbum “Dominologi” for mere end 20 år siden , som for alvor sparkede gang i karrieren.  Mange store albums, hits og koncerter senere, er han nu aktuel med sit nyeste album, Fuck L.O.C., der har høstet rosende anmeldelser. Kanten og den befriende spydighed er 100% intakt! Et centralt udgangspunkt på albummet er, at det skal fungere live. Så glæd dig til at L.O.C. fyrer op under Byparken i Vejle.

Læs mere: Om fredag den 19. august m. Lis Sørensen og GNAGS

Lis Sørensen har et helt utroligt bagkatalog, hvor hun kan præstere en perlerække af hits fra imponerende 4 årtier. Med sin varme og stærke vokal, samt utrolige energi, omfavner Lis Sørensen altid alle i publikum. Glæd dig til at blive omfavnet en af de største stjerner på den danske musikhimmel.

GNAGS er klar til at levere en kavalkade fra den lange karrieres største hits sammen med nogle nye numre. Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så du kan glæde sig til både nyt samt de alle de gode gamle hits. Det er nu du skal slå til, hvis du vil opleve et af Danmarks mest sejllivede og bedste live-bands i fri dressur.

Læs mere: Om fredag den 26. august m. Tessa og Saveus

Tessa er det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år. På rekordtid har taget hele Danmark med storm. Hun vandt i 2021 en Danish Music Award, som årets nye livenavn. Så du kan godt glæde dig til at hun står på scenen i Byparken.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med på scenen, hvor hun leverer linjer med teknisk overskud og no bullshit.

Saveus er et af største og bedste livebands lige nu på den danske musikscene, og stormer lige nu frem på den danske musikscene. Bandet er kendetegnet ved en eksplosiv og melodisk lyd, som man fx kan høre i hitsene “Ready to Die”, “Himalaya” og “Time Can Heal a Man”.

Bag Saveus står hele Danmarks Martin Hedegaard, også bedre kendt som vinderen af den første danske udsendelse af underholdningsprogrammet X Factor. Han er et disciplineret musiktalent med en helt enestående evne til at lægge publikum ned med sin rå og smittende energi. Han melder klar med band til at holde en fest til Rock i Byparken 2022.

  • Del siden: