Rock i Byparken 2023 - endagsbillet - Vejle Musikteater

Rock i Byparken 2023 – endagsbillet

 • Rock i Byparken 2023 – endagsbillet
 • Dato 18.
  August
  2023
 • Tid Indtil ca. kl. 23 - indgang fra kl. 18
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 399 kr.
 • Genre Koncert, Open Air, Rock i Byparken
 • Arrangør Vejle Musikteater

Stærkt program til Rock i Byparken i Vejle 2023: Den 18. august står Queen Machine & Drew Sycamore på scenen i Byparken.

Årets Rock i Byparken-koncerter bliver samtidig en del af et spændende jubilæumsprogram i forbindelse med fejringen af Vejle Musikteaters 30 års jubilæum i 2023.

Køb din billet NU

KUN 399 kr. inkl. gebyr for 2 koncerter

Svarer til KUN 199,5 kr. pr. koncert

Læs mere om Drew Sycamore & Queen Machine den 18. august

Drew Sycamore har de sidste to år etableret sig som ét af dansk musiks helt store popidoler. Med gedigne hits som “45 Fahrenheit Girl”, “Take It Back”, “I Wanna Be Dancing”, “Perfect Disaster” og “Let Me Love You” har hun spillet sig helt op i musiksuperligaen i Danmark. Drew Sycamore er lige nu aktuel med singlerne “Madonna” og “Electric Motion”, der har fået massiv airplay på de danske radiokanaler. Sidstnævnte lå #1 på airplay-listen seks uger over sommeren 2022. Flere singler er på vej. Til foråret 2023 udgiver Drew sit tredje album “Masculina”. så når hun rammer Rock i Byparken i sommeren 2023, så er det med nye hits og et nyt show.  

Queen Machine har i mere end ti år begejstret publikum på danske og udenlandske scener. Og til august 2023 står Rock i Byparken i Vejle for skud. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. Det er fx “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “I Want To Break Free”,” A Kind Of Magic”, “Don’t Stop Me Now”, “Somebody To Love” m.fl. Listen af hits er lang.

Queen Machine består af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Det er storsyngende Bjarke Baisner, som måske er verdens bedste bud på Freddie Mercury.

 • Del siden: