Rock i Byparken 2023 - endagsbillet - Vejle Musikteater

Rock i Byparken 2023 – endagsbillet

 • Rock i Byparken 2023 – endagsbillet
 • Dato 11.
  August
  2023
 • Tid Indtil ca. kl. 23 - indgang fra kl. 18
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 399 kr.
 • Genre Koncert, Open Air
 • Arrangør Vejle Musikteater

Stærkt program til Rock i Byparken i Vejle 2023: Den 11. august står Thomas Helmig & Blæst på scenen i Byparken.

Årets Rock i Byparken-koncerter bliver samtidig en del af et spændende jubilæumsprogram i forbindelse med fejringen af Vejle Musikteaters 30 års jubilæum i 2023.

Køb din billet NU!

KUN 399,- inkl. gebyr for to koncerter

Svarer til KUN 199,50,- pr. koncert

Læs mere om Blæst & Thomas Helmig den 11. august

Blæst er det nye fremadstormende musiknavn, som alle snakker om i Danmark lige nu som et af de mest lovende live-bands. Nu tager Blæst vejen forbi Rock i Byparken 2023.

Bandet udgav i starten af februar 2022 deres nye ørefængende single “Juice”, der følger trop efter hittet “Ego”, som har været blandt de mest spillede sange på de danske radiostationer.

Blæst skriver sprudlende dansksprogede sange, der emmer af delikate melodier og sprøde beats. Med sin karismatiske vokal præsenterer forsanger Fernanda Rosa ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke fyldt med stor poesi. Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift.

Thomas Helmig behøver ingen introduktion. Han er en af de største musikstjerner i Danmark nogensinde og kan snart fejre imponerende 40 år på den danske stjernehimmel. Han er manden bag nogle af de største musikhits herhjemme. Vi behøver blot at nævne hits som; “Det er mig der står herude og banker på”, “Stupid man”, “Nu hvor du har brændt mig af”, “Malaga” og mange flere.

Glæd dig til en vidunderlig koncert med Thomas Helmig i Byparken i Vejle, hvor hans faste hold af sublime musikere selvfølgelig er med: Claes Antonsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann, Mads Michelsen, Christian Douglas, Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala Overbeck. 

 • Del siden: