Rock i Byparken 2023 - Partoutbillet - Vejle Musikteater

Rock i Byparken 2023 – Partoutbillet

  • Rock i Byparken 2023 – Partoutbillet
  • 6 koncerter! KUN 649,-!
  • Dato 11., 18., & 25. august
  • Tid Indtil ca. kl. 23 - indgang fra kl. 18
  • Sted Vejle Musikteater
  • Pris 649 kr.
  • Genre Koncert, Open Air, Rock i Byparken
  • Arrangør Vejle Musikteater
  • Varighed Fredag den 11., 18 & 25. august 2023

Stærkt program til Rock i Byparken i Vejle 2023: Thomas Helmig, Blæst, Queen Machine, Drew Sycamore, Rasmus Seebach og Jada

Årets Rock i Byparken-koncerter bliver samtidig en del af et spændende jubilæumsprogram i forbindelse med fejringen af Vejle Musikteaters 30 års jubilæum i 2023.

Køb din partoutbillet NU

KUN 649,- inkl. gebyr for 6 koncerter.

Det svarer til KUN 108,- kr. pr. koncert!

Musikstjerner, jubilæum og sommersol

Glæd dig til et kæmpe skud musikvitaminer. Musikstjernerne står nærmest i kø til Rock i Byparken: Thomas Helmig, Blæst, Queen Machine, Drew Sycamore, Rasmus Seebach og Jada. På plakaten er der nye stjerneskud samt store og etablerede stjerner.

Læs mere om Blæst & Thomas Helmig den 11. august

Blæst er det nye fremadstormende musiknavn, som alle snakker om i Danmark lige nu som et af de mest lovende live-bands. Nu tager Blæst vejen forbi Rock i Byparken 2023.

Bandet udgav i starten af februar 2022 deres nye ørefængende single “Juice”, der følger trop efter hittet “Ego”, som har været blandt de mest spillede sange på de danske radiostationer.

Blæst skriver sprudlende dansksprogede sange, der emmer af delikate melodier og sprøde beats. Med sin karismatiske vokal præsenterer forsanger Fernanda Rosa ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke fyldt med stor poesi. Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift.

Thomas Helmig behøver ingen introduktion. Han er en af de største musikstjerner i Danmark nogensinde og kan snart fejre imponerende 40 år på den danske stjernehimmel. Han er manden bag nogle af de største musikhits herhjemme. Vi behøver blot at nævne hits som; “Det er mig der står herude og banker på”, “Stupid man”, “Nu hvor du har brændt mig af”, “Malaga” og mange flere.

Glæd dig til en vidunderlig koncert med Thomas Helmig i Byparken i Vejle, hvor hans faste hold af sublime musikere selvfølgelig er med: Claes Antonsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann, Mads Michelsen, Christian Douglas, Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala Overbeck. 

Læs mere om Drew Sycamore & Queen Machine den 18. august

Drew Sycamore har de sidste to år etableret sig som ét af dansk musiks helt store popidoler. Med gedigne hits som “45 Fahrenheit Girl”, “Take It Back”, “I Wanna Be Dancing”, “Perfect Disaster” og “Let Me Love You” har hun spillet sig helt op i musiksuperligaen i Danmark. Drew Sycamore er lige nu aktuel med singlerne “Madonna” og “Electric Motion”, der har fået massiv airplay på de danske radiokanaler. Sidstnævnte lå #1 på airplay-listen seks uger over sommeren 2022. Flere singler er på vej. Til foråret 2023 udgiver Drew sit tredje album “Masculina”. så når hun rammer Rock i Byparken i sommeren 2023, så er det med nye hits og et nyt show.  

Queen Machine har i mere end ti år begejstret publikum på danske og udenlandske scener. Og til august 2023 står Rock i Byparken i Vejle for skud. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. Det er fx “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “I Want To Break Free”,” A Kind Of Magic”, “Don’t Stop Me Now”, “Somebody To Love” m.fl. Listen af hits er lang.

Queen Machine består af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Det er storsyngende Bjarke Baisner, som måske er verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Læs mere om Jada & Rasmus Seebach den 25. august

Jada er uden tvivl en af Danmarks mest nærværende popstjerner. Hun har opnået et ry for at levere store liveoplevelser. Så du kan godt begynde at glæde dig til Rock i Byparken.

Hun har for længst tryllebundet både de danske og udenlandske anmeldere samt fans med sit personlige og ærlige univers. Med sine kæmpe popballader og soulet R&B står hun for en befriende sårbarhed, samtidig med at hun udstråler en lige så befriende og smittende selvsikkerhed.

Rasmus Seebach er ubestridt en af Danmarks absolut største sangskrivere og sangere. Siden gennembruddet i 2009 har Rasmus Seebach vundet et utal af priser og vundet en stor plads i de fleste danske hjerter. På trods af et imponerende bagkatalog, og et utal af rekorder på de danske hitlister, slår Rasmus altid fast, at succes hverken skal måles í musikpriser eller salgstal, men i den magi der skabes sammen med publikum. Så du kan godt begynde at glæde dig til koncerten i Byparken i Vejle.

  • Del siden: