Rock i Byparken 2024 – Partoutbillet 16., 23., & 30. aug.

  • Rock i Byparken 2024 – Partoutbillet 16., 23., & 30. aug.
  • Dato 16., 23. & 30. august 2024
  • Tid 19.30
  • Sted Vejle Musikteater
  • Priser 564 - 695 kr.
  • Genre Koncert, Rock i Byparken 2024
  • Arrangør Vejle Musikteater
  • Pladstype Ståpladser

Vejle Musikteater præsenterer en fantastisk musikfest til Rock i Byparken 2024 med 6 af de største danske musiknavne på den nationale musik-stjernehimmel.


I august måned forvandler Vejle Musikteater traditionen tro Byparken i Vejle til et ægte koncertfællesskab med sol, sommer, grønt græs og kolde øl. Her mødes familier, naboer, kærester, venner, naboer og kollegaer.


For Byen, Sammenholdet og Oplevelserne!


Fredag den 16. august: Jada & Andreas Odbjerg  

Fredag den 23. august: Tina Dickow & Suspekt    

Fredag den 30. august: Pil & Tobias Rahim     


Vejle Musikteater TV


Partoutbillet: KUN 695,- inkl. gebyr med adgang til ALLE 6 koncerter.

Det svarer til KUN 116,- kr. pr. koncert


Læs mere om Andreas Odbjerg & JADA

Andreas Odbjerg har for alvor slået sit navn fast, som en af Danmarks bedste sangskrivere og liveartister. Han er også kendt som humorist, samt for sin sympatiske personlighed – kært barn har, som bekendt, mange navne. Ja, hitmageren har bevist, at han har mange talenter og kvaliteter. Og nu kan du glæde dig til at opleve musiktalentet til Rock i Byparken 2024, og til at skråle med på alle de kendte megahits fra én af de største musikstjerner i Danmark lige nu.
 
Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.  Og nu kan du glæde dig til blive tryllebundet af JADA, når hun indtager scenen i Byparken i Vejle til sommer.

Læs mere om Suspekt & Tina Dickow     

Suspekt skrev musikhistorie den 15. september 2023, da hip-hop-trioen formåede at samle hele 46.283 fans i Parken, i København, til et brag af et show. Indtil videre må det nok betegnes som højdepunktet i succesbandets lange karriere. I mere end 20 år har Suspekt nemlig præget dansk musik som ingen andre bands. Med tabubelagte rim og tonstunge beats, er den kompromisløse trio blevet allemandseje – aldrig for fine til at hylde ytringsfriheden, eller den dionysiske hedonisme – i form af en enestående rejse fra undergrunden, forstæderne og til tops på hitlisterne. Suspekt er et beundringsværdigt gennembrud i dansk musikhistorie. De er konger af dansk hiphop, men aldrig hævet over folket. Med andre ord: Danmark er for længst blevet suspekt. Men det kan altid blive lidt vildere. Så glæd dig til Rock i Byparken i 2024. 

Tina Dickow har besøgt Vejle Musikteater flere gange med udsolgte koncerter. Ja, i Vejle er hun særdeles populær. Tina Dickow står uden tvivl stærkt i rækken blandt de største sangskrivere og sangerinder i Danmark nogensinde. Hun kan også skrive pladeselskabsdirektør, samt en imponerende national samt international karriere på CV’et. Så glæd dig til et glædeligt gensyn med en sand power-kvinde på scenen til Rock i Byparken i 2024.

Læs mere om Tobias Rahim & Pil   

Tobias Rahim indtager Rock i Byparken med mere end en halv milliard streams, utallige prestigefyldte statuetter og fire udsolgte arenashows i ryggen. Han kan med rette betragtes som det mest omtalte og folkelige pop-fænomen i nyere dansk tid. Tobias Rahim har vundet anerkendelse og hæder for sin kunstneriske ambition og originalitet på tværs af musikalske, litterære og visuelle medier. Det er uden tvivl en ”Stor Mand”, som overtager scenen til Rock i Byparken til sommer.

Pil udgav i begyndelsen af 2023 singlen ’Dronning Af Månen’, som i skrivende stund har over en halvanden million streams på Spotify. Singlen har været P3s Uundgåelige, været i top 15 på Spotify og top 5 på ’Airplay charten’. Hun gæstede også X-factor-finalen i 2023, hvor hun optrådte med samme hitsingle. Men allerede i 2021 vandt Pil DR Karrierekanonen, og i 2022 blev hun nomineret til årets nye navn ved Danish Music Awards (DMA). Karrieren tog for alvor fart med hendes debut-EP ’Når Du Går Herfra’, som musikmagasinet Soundvenue betegnede som “mesterligt konstrueret”. Siden debuten har hun også haft succes med udgivelser i samarbejde med store musikstjerner i Danmark. Her skal nævnes ’Omvendt’ sammen med Andreas Odbjerg, og ikke mindst ’GULVET22’ sammen med Burhan G. Ja, glæd dig til at opleve en Danmarks nye fremadstormende musiktalenter til Rock i Byparken i 2024.

  • Del siden: