Rock i Byparken – Endagsbillet

 • Rock i Byparken – Endagsbillet
 • Dato 23.
  August
  2024
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater
 • Priser 404 - 495 kr.
 • Genre Koncert, Rock i Byparken 2024
 • Arrangør Vejle Musikteater

Glæd dig til en fantastisk musikfest med to af de største danske musiknavne på den nationale musik-stjernehimmel: Tina Dickow & Suspekt!  

Vejle Musikteater forvandler traditionen tro Byparken i Vejle til et ægte koncertfællesskab med sol, sommer, grønt græs og kolde øl. Her mødes familier, naboer, kærester, venner, naboer og kollegaer.

For Byen, Sammenholdet og Oplevelserne!


Endagsbillet
KUN 495,- inkl. gebyr for to koncerter
Svarer til KUN 248,- pr. koncert!


Læs mere om Suspekt & Tina Dickow     

Suspekt skrev musikhistorie den 15. september 2023, da hiphop-trioen formåede at samle hele 46.283 fans i Parken, i København, til et brag af et show. Indtil videre må det nok betegnes som højdepunktet i succesbandets lange karriere. I mere end 20 år har Suspekt nemlig præget dansk musik som ingen andre bands. Med tabubelagte rim og tonstunge beats, er den kompromisløse trio blevet allemandseje – aldrig for fine til at hylde ytringsfriheden, eller den dionysiske hedonisme – i form af en enestående rejse fra undergrunden, forstæderne og til tops på hitlisterne. Suspekt er et beundringsværdigt gennembrud i dansk musikhistorie. De er konger af dansk hiphop, men aldrig hævet over folket. Med andre ord: Danmark er for længst blevet suspekt. Men det kan altid blive lidt vildere: Så glæd dig til Rock i Byparken i 2024. 

Tina Dickow har besøgt Vejle Musikteater flere gange med udsolgte koncerter. Ja, i Vejle er hun særdeles populær. Tina Dickow står uden tvivl stærkt i rækken blandt de største sangskrivere og sangerinder i Danmark nogensinde. Hun kan også skrive pladeselskabsdirektør, samt en imponerende national samt international karriere på CV’et. Så glæd dig til et glædeligt gensyn med en sand power-kvinde på scenen til Rock i Byparken i 2024.

 • Del siden: