Rock i Byparken – Endagsbillet

 • Rock i Byparken – Endagsbillet
 • Dato 30.
  August
  2024
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater
 • Priser 404 - 495 kr.
 • Genre Koncert, Rock i Byparken 2024
 • Arrangør Vejle Musikteater

Glæd dig til en fantastisk musikfest med to af de største danske musiknavne på den nationale musik-stjernehimmel: Pil & Tobias Rahim!

Vejle Musikteater forvandler traditionen tro Byparken i Vejle til et ægte koncertfællesskab med sol, sommer, grønt græs og kolde øl. Her mødes familier, naboer, kærester, venner, naboer og kollegaer.

For Byen, Sammenholdet og Oplevelserne!


Endagsbillet
KUN 495,- inkl. gebyr for to koncerter
Svarer til KUN 248,- pr. koncert!


Læs mere om Tobias Rahim & Pil   

Tobias Rahim indtager Rock i Byparken med mere end en halv milliard streams, utallige prestigefyldte statuetter og fire udsolgte arenashows i ryggen. Han kan med rette betragtes som det mest omtalte og folkelige pop-fænomen i nyere dansk tid. Tobias Rahim har vundet anerkendelse og hæder for sin kunstneriske ambition og originalitet på tværs af musikalske, litterære og visuelle medier. Det er uden tvivl en ”Stor Mand”, som overtager scenen til Rock i Byparken til sommer.

Pil udgav i begyndelsen af 2023 singlen ’Dronning Af Månen’, som i skrivende stund har over en halvanden million streams på Spotify. Singlen har været P3s Uundgåelige, været i top 15 på Spotify og top 5 på ’Airplay charten’. Hun gæstede også X-factor-finalen i 2023, hvor hun optrådte med samme hitsingle. Men allerede i 2021 vandt Pil DR Karrierekanonen, og i 2022 blev hun nomineret til årets nye navn ved Danish Music Awards (DMA). Karrieren tog for alvor fart med hendes debut-EP ’Når Du Går Herfra’, som musikmagasinet Soundvenue betegnede som “mesterligt konstrueret”. Siden debuten har hun også haft succes med udgivelser i samarbejde med store musikstjerner i Danmark. Her skal nævnes ’Omvendt’ sammen med Andreas Odbjerg, og ikke mindst ’GULVET22’ sammen med Burhan G. Ja, glæd dig til at opleve en Danmarks nye fremadstormende musiktalenter til Rock i Byparken i 2024.

 • Del siden: