• Rock i Byparken endagsbilletter – Karl William og Anne Sanne Lis
 • Dato 16.
  August
  2019
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater-Ståkoncert i BYPARKEN
 • Billetpris 315 kr.
 • Genre Koncert, Open Air, Rock i Byparken
 • Arrangør Vejle Musikteater

Rock i Byparken endagsbilletter – Karl William og Anne Sanne Lis

Karl William og Anne Sanne Lis sætter gang i festen til Rock i Byparken 2019


Anne Sanne Lis
Tre af de største kvinder i dansk pop- og rockmusik finder sammen igen og glæder sig til at møde publikummet i Byparken.

Anne Linnet. Sanne Salomonsen. Lis Sørensen. Man behøver ikke engang at sige navnene, før billeder og musik kommer frem for ens indre. Så tydeligt har de skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed. Det er 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden, de begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band.

Listen af hits signeret de tre kvinder – alene eller sammen – er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 regulære albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter, men de har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

Karl William
For den da bare 20-årige Karl William var 2014 i den grad året, hvor han nåede det store publikum. Fra ”Døende”-EP’en råspillede P3-singlerne ”Foruden at forgude” og ”Syredronning”. Karl William spillede massevis af koncerter landet over, og der var pris-nomineringer fra både Gaffa, Steppeulven og Danish Music Awards.

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen har, sammen med de tre singler, det også blev til i 2017 (”Forstenet”, ”Lidt af gange” og ikke mindst kæmpehittet ”Om igen”), i den grad også skærpet forventningerne. Og i 2018 har Karl William sat sig på radiofladen sammen med Burhan G og nummeret “Samme Vej”.

I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, i form af P3 Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der vel nærmest kun har bevæget sig opad.

 

 • Del siden: