Ruben Søltoft - Vejle Musikteater

Ruben Søltoft

 • Ruben Søltoft
 • Dato 23.
  Maj
  2024
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 340 kr.
 • Genre Stand-up
 • Arrangør Vejle Musikteater

Det bliver stort! Ruben Søltolft er tilbage i Vejle Musikteater med sit nye show: “Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget”

Dét var på tide! Ruben-fans og stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker, som er klar med et nyt og ekstremt ærligt stand-up show i Vejle Musikteater.

“Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!” fortæller Ruben Søltoft.

Nyt show i dannelsesrejsens tegn

Omdrejningspunktet for det nye show er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet “Ting fra min mund”. 30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Det er ‘coming of age’, men hvor man finder ud af, at man i virkeligheden nok bare er ‘of age’. Historierne står i kø, som geniale og genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket.

Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, og emner som forventningspres, normer og selvindsigt kommer under kærlig og komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige og vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico og en absurd gidseltagning i egen bil. 

Det nye show ”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?” er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.

 • Del siden: