Rubens Barrichello & Jan Magnussen

 • Rubens Barrichello & Jan Magnussen
 • Billetter fra KUN 395,-
 • Dato 29.
  September
  2022
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Priser 359 - 895 kr.
 • Genre Foredrag, Show, UNG billet - spar op til 50 %
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 1 time og 45 minutter inkl. pause

Rubens Barrichello & Jan Magnussen

Oplev intet mindre end et eksklusivt foredrag i Vejle Musikteater, når de to tidligere motorsportsstjerner, Rubens Barrichello og Jan Magnussen, sammen står på scenen i Store Sal. Du får et helt unikt indblik i den professionelle Formel 1-verden. Velkommen med på førsteparket i førersædet i Formel 1-raceren!

Billetter fra KUN 395 kr.

Rubens Barrichello

Rubens Barrichello er en af de mest populære kørere i Formel 1 nogensinde. Nu kan du høre om den spændende tid som protege af selveste Formel 1 legenden Ayrton Senna, som også var hans mentor.

Alle kendere af Formel 1 ved, at Rubens Barrichello aldrig var bange for at vise sine følelser, og altid kørte med følelserne uden på tøjet. Kom med bagom presset og de store forventninger, som Formel 1-kørere skal performe under.

Kom helt tæt på en imponerende karriere i Formel 1, hvor Ruben Barrichello stod på podiet hele 68 gange gennem sin karriere og kørte i mere end 300 løb i næsten to årtier. Han kan således skrive 11 løbssejre og 14 pole-positioner på cv’et.

I 2000 skiftede Barrichello til Ferrari, og kørte sammen med ingen ringere end Michael Schumacher i den uovervindelige ikoniske røde racer. Hør om den spændende tid hos legendariske Ferrari.

Der er ingen tvivl om at Rubens Barrichello stadig er elsket af millioner af fans verdenen over, at han er en af de største kørere i Formel 1 nogensinde. Så glæd til et unikt møde med ham i Vejle Musikteater.

Jan Magnussen og Ruben Barrichellos’ stærke bånd

Du kommer også til at møde Jan Magnussen, som uden tvivl placerer sig som en af de største danske motorsportsstjerner nogensinde. I 1995 kørte han fx for det britiske Formel 1-hold McLaren. I sæsonen 1997-1998, havde han et fast sæde i Formel 1 hos Stewart-Ford-teamet. Derudover har Jan Magnussen bl.a. også været fast fabrikskører for Corvette-teamet i alle løb i den amerikanske Le Mans-serie, og i 24-timers-løbet Le Mans. Mon ikke også, at han kommer ind på sin Søn, Kevin Magnussen, og hans Formel 1-comeback i 2022.

I 1997 og 1998 var Rubens Barrichello og Jan Magnussen teamkammerater ved Stewart Grand Prix og kom tæt ind på hinanden. Hør dem berette om den spændende tid som teamkammerater.

Sæt dig til rette i Store sal i Vejle Musikteater, og høst af deres ekspertviden om motorsport og Formel 1-sæsonen i dag.

Jens Hansen, som er kendt af de fleste motorsportselskere, som TV3’s Formel 1-kommentator, styrer det unikke foredrag fra scenen i Vejle Musikteater.

 • Del siden: