• Så længe mit hjerte slår
 • Dato 26.
  November
  2019
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Billetpriser 75 - 360 kr.
 • Genre Skuespil, Teaterforeningen
 • Arrangør Vejleegnens Teaterforening

Så længe mit hjerte slår

Folketeatrets musikalske skuespillere glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fællesskab, som musikken giver, i denne varme Giro 413-musical, som også er gennemsyret af alvor og inderlighed.

En Giro 413-musical om knuste hjerter og brækkede ben 
Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille Sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Se Venedig og dø: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre.

SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv, både når kærligheden var til stede og når den var en uopnåelig længsel.

SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alenemor og først kan flytte hjemmefra da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner, lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene: Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling.

Der udarbejdes skolemateriale til forestillingen.

Medvirkende:
Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen
Instruktør og dramaturgi: Heinrich Christensen
Scenografi: Helle Damgaard
Koreografi: Peter Friis
Kapelmester: Adi Zukanovic
Foto: Gudmund Thai

 

 • Del siden: