• SANNE – THE MUSICAL (5. – 10. nov.)
  • UNG BILLET
  • Dato 5., 6., 7., 9. og 10. november 2019
  • Tid kl. 15.00 og 20.00
  • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
  • Billetpriser 173 - 605 kr.
  • Genre Musical, UNG billet
  • Arrangør Vejle Musikteater

SANNE – THE MUSICAL (5. – 10. nov.)

Sanne Salomonsens liv bliver til ny stor musical!

  • Grupperabat: 25 % i rabat v. køb af minimum 4 billetter (i alle priskategorier!)
  • Husk også ungerabat u. 25 år & børnerabat u. 12 (i alle priskategorier!)

SANNE – THE MUSICAL bliver den vilde, rå og gribende livshistorie om hele Danmarks Rockmama – med alle hendes største hits! “Den Jeg Elsker”, “Det’ Ikke Det Du Siger”, “Woodoo”, “Taxa”, “Kærligheden Kalder” og mange, mange flere… Vi kender hendes sange – men kender vi mennesket bag? Kender vi hendes kampe? Ved vi, hvad hun var oppe imod? Kender vi det liv, der har formet Danmarks stærkeste rockstemme? Kender vi egentlig SANNE?

3 x Sanne er fundet!
Det bliver det unge skuespiltalent Andrea Heick Gadeberg, musical-skuespiller Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og den erfarne sangerinde Gry Trampedach, der skal portrættere hele Danmarks Rockmama i tre forskellige aldre. Oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater. Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80’ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne, Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden. Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

Handlingen
Forestillingen starter på nulpunktet. Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. Hendes verden styrter sammen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge. Hun forsøger at holde fast i det hun kender, hun forsøger at huske, hvem hun er. Sanne må gennemleve hele sin livshistorie for at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken. Der har været mange kriser og problemer. Hvordan har hun klaret dem? Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

SANNE – THE MUSICAL er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Medvirkende

Andrea Heick Gadeberg
Den yngste Sanne
Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen
Den mellemste Sanne
Gry Trampedach
Den voksne Sanne
David Owe
Bo Stief / Mats Ronander
Mathilde Norholt
Lis Sørensen
Joakim Tranberg
Victor Ray / Kasper Winding / Morten Kærså
Henrik Launbjerg
Dennis Knudsen / m.fl.
Anna Clara Sachs Leschly
Sanne Brüel / Søs Fenger
Fie Alberte Damgaard-Lauritsen
Anne Linnet / ensemble
  • Del siden: