• SANNE – THE MUSICAL (5. – 10. nov.)
  • Dato 5., 6., 7., 9. og 10. november 2019
  • Tid kl. 15.00 og 20.00
  • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
  • Billetpriser 225 - 605 kr.
  • Genre Musical
  • Arrangør Vejle Musikteater

SANNE – THE MUSICAL (5. – 10. nov.)

Sanne Salomonsens liv bliver til ny stor musical!

SANNE – THE MUSICAL bliver den vilde, rå og gribende livshistorie om hele Danmarks Rockmama – med alle hendes største hits! “Den Jeg Elsker”, “Det’ Ikke Det Du Siger”, “Woodoo”, “Taxa”, “Kærligheden Kalder” og mange, mange flere… Vi kender hendes sange – men kender vi mennesket bag? Kender vi hendes kampe? Ved vi, hvad hun var oppe imod? Kender vi det liv, der har formet Danmarks stærkeste rockstemme? Kender vi egentlig SANNE?

Nu kan fans glæde sig til at opleve historien om hele Danmarks rock-mama, Sanne Salomonsen, som musical for første gang – selvfølgelig med mange af hendes udødelige hits.

Sanne glæder sig
Sanne Salomonsen glæder sig til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen. Hun udtaler:

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende at skulle opleve sit eget liv som musical på scenen. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kreative team og resten af holdet kommer til at gribe det hele an, og jeg glæder mig til  musicallen og er selvfølgelig meget spændt på resultatet.”

Handlingen
Forestillingen starter på nulpunktet. Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. Hendes verden styrter sammen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge. Hun forsøger at holde fast i det hun kender, hun forsøger at huske, hvem hun er. Sanne må gennemleve hele sin livshistorie for at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken. Der har været mange kriser og problemer. Hvordan har hun klaret dem? Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater. Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80’ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne, Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne der står alene i verden. Sanne der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

SANNE – THE MUSICAL er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

  • Del siden: