• SEBASTIAN BAND
 • Dato 27.
  Maj
  2021
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Pris 425 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 1 time og 30 minutter (ingen pause)

SEBASTIAN BAND

Kære gæst,

Arrangementet er flyttet fra den 10. februar til den 27. maj 2021.

Hvis du har købt billetter til den 10. februar skal de ikke ombyttes, men er forsat gyldige til den nye dato. Vi glæder os til at byde dig velkommen her.

Vi sender også mail/SMS til alle berørte gæster.

Hvis du er forhindret i at deltage på den nye dato, sørger vi naturligvis for erstatningsbillet til et andet arrangement eller et gavekort. HUSK ved alle henvendelser at oplyse dit ordrenummer. Vores mail er musikteatret@vejle.dk.

Har du købt billetter på vegne af en anden gæst beder vi dig give beskeden videre, så de også er informeret.

Vi håber snart at se dig i Musikteatret igen!

SEBASTIAN BAND JUBILÆUMS TURNÉ 2021

Oplev en forrygende aften med Sebastian og nogle af vore mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 drager på 50-års jubilæumsturné!
Ikke meget er sikkert for tiden – og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album – brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års jubilæum (album).
Allerede i efteråret 2020 udkommer det dobbelte live album “live hele vejen” med mere end 20 af Sebastians største sange udsat for ham og hans forrygende og medlevende band – det bedste fra Sebastian band turneen i november 2018.
Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret – og på utallige opfordringer fra publikum at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester.
Hele landet vil få besøg, og publikum kan se frem til høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange: Når lyset bryder frem – Hvis du tror du er noget – Måske ku vi – Du er ikke alene – Romeo – Den lille malkeko – Stille før storm – Her er en sang – Dejlig indeni – Sommerfuglen – Lille hjertesang – Danser på vulkaner – Vårvise – Med dig hele vejen – Hodja fra Pjort – Fuld af nattens stjerner – Rose – Den sidste vals – 80´ernes Boheme – Vindens glemte sange – Cirkusvognen – Nana- Og mange flere….

SEBASTIAN (vokal – guitar)
NILS HENRIKSEN (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
MICHAEL FRIIS (Bas og kapelmester) har medvirket siden 1979
KLAUS MENZER (trommer) medvirket siden 1998
PERRY STENBAECK (guitar og strengeinstrument mm kor) har medvirket siden 1999
MISEN GROTH (sang) har medvirket siden 2009
GRY HARRIT (sang) har medvirket siden 2009
ANNE SEJER (sang og percussion) medvirket siden 2018
PETER DENCHER (keyboards harmonika mm kor) medvirket siden 2018

 

 • Del siden: